реклама

реклама

На базі ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей» відбулося урочисте відкриття обласної виставки педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини – 2018».

b2ap3_medium_4

Про це повідомляє сайт Черкаської обласної адміністрації.

На виставці представлені роботи з питань організації навчально-виробничого процесу, методики викладання та дидактичного забезпечення загальноосвітніх предметів, професійної підготовки, з питань національно-патріотичної, виховної, спортивно-масової роботи.

У цьому році крім державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України, до участі у виставці долучилися заклади професійної (професійно-технічної) освіти різних форм власності та підпорядкування.

b2ap3_medium_28

Щоб переглянути експозицію обласної виставки, до Черкаського професійного автодорожнього ліцею завітали голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, соціальні партнери закладів профтехосвіти.

Звертаючись до присутніх на урочистості, Юрій Ткаченко відзначив нагальну потребу в діалозі між представниками влади, бізнесу та освіти. Водночас Юрій Олегович наголосив на необхідності впровадження інноваційних технологій у заклади професійно-технічної освіти та запевнив у підтримці з боку обласної влади.

b2ap3_medium_6

У рамках урочистості відбулося вручення працівникам профтехосвіти почесних грамот облдержадміністрації, обласної ради, управління освіти і науки ОДА.

b2ap3_medium_29

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100