реклама

реклама

Депутат Черкаської облради від УКРОПу Олексій Давиденко сьогодні на засіданні комісії по фальсифікації виборів до Черкаської облради в 2015 році повідомив, що учора йому влаштовували «маски-шоу» та хотіли «завалити за гаражем».

davidenko_570

Нагадаємо, раніше про погрози фізичної розправи відносно депутата інформував партійний сайт.

Присутні члени комісії розпитали депутата детальніше в чім річ та пропонували якусь підтримку.

– Через інцидент біля гаража викликав поліцію, СБУ, написав заяву, дав пояснення. У них є 24 години. Якщо нічого не вирішиться, то будемо думати далі. Я правоохоронцям назвав те, що не говорив ще журналістам, назвав конкретні факти, конкретні прізвища. Я думаю, якщо все це не стане у законне русло, тоді звертатимуся за допомогою до колег, –зауважив депутат. – І найприкріше, щ коли я був депутатом міськради, то ще при тій бандитській владі до мене було більше поваги, ніж зараз, коли я депутат обласної ради при новій владі. Ми дійшли до межі. Знищується підприємництво.

– То які до вас претензії – запитав у колеги депутат Олександр Рибченко.

– Не дають же працювати. У мене й так не один чоловік звільнився та поїхав за кордон. Бо я займаюся розборами, а не роботою. (Давиденко гендиректор науково-виробничого приватного підприємства «ДАК -Електропром» - ред.) Претензії в тому, що я маю закрити підприємство, а люди мають поїхати на заробітки. Та й взагалі сказали скласти депутатські повноваження…

– А хто каже? – не вгавав колега.

– Місцеві прокурори! – нарешті сказав Олексій Давиденко.

Давиденко поскаржився, що у Смілі в цілому загар скрутна ситуація в багатьох галузях. У тому числі є проблеми в підприємців.

– Мені казали про охорону, але я не думав, що аж так буде. А тут в 9 ранку просто до гаража підійшло двоє. Морди в балаклавах. Один каже: «Сиди, не дьоргайся!». Інший його штовхає ліктем, і той: «Вибачте, не дьоргайтеся!» Я просто заціпенів. Уявіть, бандюки звертаються на «Ви», на державній мові…. А вони в цей час сказали згортати депутатську діяльність, бізнес в цілому… Не виключаю, що була зброя…. Коли пішли, викликав поліцію. Через 3 хвилини були в дворі.

– То може вони пішли і перевдяглися, – пожартував присутній депутат Михайло Мушієк.

– Я справді був здивований. Поки відійшов від усього, як вже машина поліцейська стоїть. Сказали, що патрулюють місто, і саме проїздили, коли на планшет прийшло повідомлення. Вони й заїхали. Я сказав показати і справді побачив. Сподіваюся, справа вирішиться.

Нагадаємо, що раніше депутат Давиденко вже скаржився керівництву області про те, що після критики роботи місцевого смілянського прокурора на народного обранця натравили поліцію…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100