реклама

реклама

«Останнім часом правоохоронні органи здійснюють, на мою думку, планомірний тиск у вигляді перевірок, обшуків, допитів та інших притаманних їм методів стосовно депутатів міської ради, громадських активістів, що підтримують мене як міського голову Черкас», – про це йдеться у заяві міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, поширеної прес-службою керманича.

28877270_867319646772620_216632628_o

«Про це я заявляв і раніше, та однозначно пов’язував дії правоохоронців зі своєю приналежністю до опозиційної партії «Батьківщина» та зі своїми політичними зв’язками з Юлією Тимошенко, яка насьогодні залишається найсильнішим опонентом діючої влади та лідером електоральних симпатій виборців.

Не так давно в Черкаській міській раді утворилася нова більшість та діє новий виконавчий комітет, який складається з представників інших опозиційних партій та громадських активістів, що не підтримують провладні сили.

Разом з цим посилились заходи тиску у вигляді обшуків та перевірок на підприємствах депутатів міської ради, комунальних підприємствах, громадських діячів.

Звертаюся до правоохоронців не вдаватися до методів старої влади, адже всі ці люди, разом з іншими громадянами України на Майдані боролися за права і свободи нової держави. Саме вони зараз розвивають її, забезпечують цивілізований розвиток громадянського суспільства, створюють нові робочі місця, прагнуть розвивати наше місто та державу.

Прошу правоохоронні органи  не гратися в політику та припинити тиск на опозиціонерів. В іншому разі ми будемо вдаватися до інших дій, не заборонених законодавством», – зазначив мер Черкас.

«Це переслідування за нашу політичну діяльність у зв’язку з наближенням президентських виборів. Ми даватимемо відпір корумпованій правоохоронній системі», – заявив пізніше на прес-конференції мер, коментуючи заяву.

Зокрема, він заявив, що правоохоронці роблять обшуки на підприємстві його соратника Тренкіна...

«А під час обшуків привозять понятих – студентів! Перевіряйте, але не залякуйте!» – додав депутат-батьківщинівець Роман Діскант.

реклама

Коментарі  

 
+3 #19 валька 30.03.2018 10:37
Гучні, емоційні заяви та звернення окремих посадових осіб і представників партій свідчать про упередженість, низький рівень політичної й правової культури та розцінюється прокуратурою як тиск на правоохоронні органи з метою уникнути відповідальност і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #18 Платник податків 29.03.2018 17:51
Цитую Дивна реакція:
Якщо з іншої політичної сили - то це воровство,
Якщо з нашої політичної сили - то це політичне переслідування?
ненадходження до бюджету майже 4 млн грн податку на додану вартість.

Безтоварні операції ще потрібно довести. Як правило такі справи до суду не доходять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 Дивна реакція 29.03.2018 14:54
Якщо з іншої політичної сили - то це воровство,
Якщо з нашої політичної сили - то це політичне переслідування?

проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. У ході досудового розслідування досліджується протиправна схема формування штучного податкового кредиту з податку на додану вартість шляхом відображення безтоварних фінансово-господарських операцій між пов’язаними суб’єктами господарювання приватного сектору економіки, що призвело до ненадходження до бюджету майже 4 млн грн податку на додану вартість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 Дональд Трамп 29.03.2018 10:50
Лес валить или всю єту 3.14здоту на нары-черкащане поддержат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #15 погляд 29.03.2018 10:32
Все пояснюється просто. Подивіться, як одномоментно вся керівна верхушка БЮТ Черкас підняла гвалт. Можливо другу серію побачимо на наступній сесії обласной ради. А все почалося на другий день після візиту до Черкасс заступника Тимошенко, Кужель. Мабуть "навтикала" їм, що тільки жирують та не відробляють мамини нагороди (Тимошенко нагородила Бондаренка, Мушієка, Дісканта та інших 16 листопада 2017, 09:22 Новини Черкас та Черкаської області) от хлопці запрацювали і влаштували акцію - рятуйте, "політичне переслідування". Могли хоть паузу пару днів витримати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #14 Кеп 29.03.2018 08:26
Оооооо, Каструля сів на свого вічного коника - знову він нещасний та обіжений. Він так вжився в цю роль - вічний опізоціонер.... В нього нить получається краще чим господарювати в місті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 валька 29.03.2018 07:49
Треба ж колись починати мити "кастрюлі", щоб подивитись, що ж все таки ви жерли останні чотири роки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 газовий тиск Т-Юльки 29.03.2018 07:38
за шкідливість попросить премію, як піддать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Савр 29.03.2018 06:43
Пусте! Нічого не докажуть! Все добре сховано!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #10 Рибак 29.03.2018 02:05
Цитую обізнаний:
Батьківщинівці дорвались до влади і почали красти по-чорному. Особливо в освіті. Не лови гав, :D :D :D бовдуре, на те й ярмароК!

--- Бовдуре, подивись коментар від Кастрюлі, за N4 !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100