реклама
Sucurity Police

реклама

images Відповідні органи провели обшуки у стінах міської ради та в оселях посадовців. Черговий раз шукали документи, які вже давно вилучені іншими правоохоронними органами.

За словами Віталія Войцехівського, міського голови Золотоноші, навряд працівників міськради можна здивувати перевірками. Бо силу-силенну разів відбувалися обшуки як у домівках, так і в службових кабінетах.

– Маю надію, що ця перевірка випадково співпала із депутатськими комісіями, що мали відбутися напередодні. Саме на цих депутатських комісіях міські обранці планували обговорити питання про виділення коштів на реконструкцію колектора. Моя мета – єдина – нормальна життєдіяльність міста. Ми певні, що рішення про виділення коштів на реконструкцію колектора депутати усе-таки приймуть на 33 сесії міськради. Прагну, аби усі ініційовані справи дійшли до суду, а відповідні органи спрацювали чітко, компетентно та справедливо, - зазначає мер Золотоноші

Про це повідомили в Золотоніській міській раді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Пильний 29.03.2018 18:08
Перевірка не співпадає, вона збігається...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Черкащанин 29.03.2018 17:05
Ох, зря ти, Войцехівський, обнімашки з Гадьою Савченко влаштовував! Тепер недоброзичливці намагатимуться зробити з тебе "пособніка тєрорістки" - напишуть кляузу, що ти їй патрони збирався підносить 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100