реклама

реклама

В рамках проведення операції «Акциз-2018» працівниками податкової міліції Черкаської області встановлено, що посадові особи підприємства, зареєстрованого у м.Києві, здійснювали зберігання та реалізацію паливно-мастильних матеріалів на автозаправній станції в одному із сіл Черкаської області без необхідних дозвільних документів на даний вид підприємницької діяльності.

За результатами проведеного огляду вилучено близько 14,2 тисяч  літрів паливно-мастильних матеріалів (бензину, дизельного палива та скрапленого газу) та обладнання, що використовувалось у незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого майна складає 1 млн. 58 тис. гривень

фото

За порушення порядку провадження господарської діяльності до організаторів нелегальної АЗС передбачено застосування адміністративних санкцій.

Триває подальша перевірка, інформує Головне управління ДФС в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 ХХХ 30.03.2018 09:55
За останні кілька місяців вилучили в загалі біля 100 тис літрів пального. А де воно те пальне, куди його діли. Мож воно уже реалізоване через АЗС і грошики поділені. Чи не краще розподілити між інтернатами, дитячими санаторіями,лік арнями, пенсіонерами з машинами.Журналістів це не цікавить? Чому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Іван 30.03.2018 09:46
Яка податкова міліція? ІІ вже понад два роки не має.Прокинься писатель.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100