реклама

реклама

Учора відбулась хвилююча 67 чергова сесія Смілянської міської ради. У великому сесійному залі був аншлаг – сміляни прийшли послухати виступ, риторику, план і побачити перші дії відновленого та реабілітованого міського голови, пише smila-ua

29831456_997631107062671_1777978557_o

Спершу секретар міської ради Костянтин Синьогуб прочитав постанову Верховного Суду України про те, що Олексія Цибка поновлено на посаді. Потім на трибуну вийшов сам мер і подякував всім, хто його підтримував.

Олексій Цибко сказав, що за ці два роки, поки його відсторонили від роботи, він спостерігав за подіями у місті, вчився і робив для себе висновки. Він хотів би закопати сокиру війни, припинити сварки при владі і почати працювати для розвитку Сміли.

2018-03-29-сесия1

Олексій Цибко заявив, що відмовляється від своєї зарплати у сумі більше 200 тис.грн, яку йому мали б компенсувати за ці два роки. Нехай ці гроші підуть на розвиток міста! – заявив він. Мер дав характеристику соціально-економічного стану, у якому зараз опинилось наше місто, продемонструвавши, що добре знає про всі проблеми і буде їх вирішувати.

Одне з перших завдань – ремонт доріг. На думку Олексія Цибка їх у Смілі вже немає тому, що попередня влада брала відкати у підрядників, а підрядники безсовісно економили на сировині, щоб теж нажитись на дорогах. Олексій Цибко сказав, що він буде контролювати ремонти доріг, надаватиме переваги підрядникам, які даватимуть гарантії своєї роботи на 7-10 років.

На сесії Смілянської міської ради був присутній голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець. У своєму виступі він жорстко розкритикував смілянську владу міста і району, сказав, що вже досить лаятися, треба починати працювати, бо Сміла і Смілянщина мають найгірші показники розвитку на Черкащині.

Виступав і голова районної ради Володимир Грошев, який закликав всіх миритись та працювати разом.

Далі депутати перейшли до розгляду порядку денного безпосередньо сесії міської ради. На засідання винесли 91 питання, а також було багато запитів і звернень від громади та міських обранців.

Олексій Цибко запропонував розділити сесію на два пленарні засідання, і поки що не закінчувати. Тому що у порядку денному стоїть кілька питань, у яких він ще не розібрався. Він їх вивчить, все зважить, і тоді продовжить сесію на наступному тижні. Депутати погодились із цією пропозицією. Перше засідання було напруженим, але конструктивним. З’явилась надія, що у нашому місті нарешті все наладиться і ми заживемо спокійно.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Ох 31.03.2018 13:27
Це мало статися, рано чи пізно.
Але час не повернути і бардак в місті розгнібати буде куди важче.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 смілянин 30.03.2018 16:35
Суд не поставив остаточної крапки в справі, скасувавши рішення апеляційного суду, направив справу на новий розгляд до апеляційної інстанції. Так що Смілу ще буде колотить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 ветеран 30.03.2018 13:20
А на якій підставі йому відмовлено?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Гонта 30.03.2018 12:05
щодо зарплатні, цибко лукавить, відповідно рішенню суду йому відмовлено у відшкодуванні втраченого заробітку, початок яскравий, запасаємось попкорном))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100