реклама

реклама

Уперше в гімназії відбувся відритий чемпіонат гімназії Chak Champ Open-2018. Спідкубери з різних міст області та Черкас завітали на змагання. Зокрема були представники Сміли, Золотоноші, Канева, Коробівки. Загалом участь взяли майже сотня учасників в трьох номінаціях: складання кубика Рубіка 2*2, 3*3 та оригінальні. Вік учасників від 7 до 37 років.

«Ініціатива започаткувати такий чемпіонат виникла у нас завдяки учням. Ми бачимо, що їм дуже подобається складати кубик Рубіка, тому вирішили організувати такий захід для них. Але чемпіонат зробили відкритим, аби будь-хто міг долучитися. Дуже приємно, що участь взяли представники як інших шкіл Черкас, так і області. Сподіваюся, що чемпіонат зі спідкубінгу стане традиційним і щорічним», - зазначає директор гімназії Ірина Топчій.

29351850_814406325410577_5630835100848836104_o

Привітати учасників та повболівати за них завітали на захід заступники міського голови Ігор Кривошеєв, Ігор Коломоєць, Людмила Бордунос, Ігор Волошин, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов. Ігор Кривошеєв, Ігор Коломоєць та Ігор Волошин також надали допомогу у придбанні подарунків для переможців. Серед подарунків – фітнес-годинники, пауер-банки, «Лего», флаєри від «Фентезі таун», солодощі.

Учасники номінацій 2*2 і 3*3 пройшли по дві спроби відбіркового етапу. До півфіналу пройшли лише 7 та 15 осіб відповідно, де вони складади вже по два кубики. У фіналі учасники складали по три кубики. Перемогу здобував кращий час. В обох номінаціях переможцем став учень школи № 6 міста Черкаси Даніл Плеханов. Він склав три кубики 2*2 за 19 секунд, три кубики 3*3 – за 54 секунди. Другі місця посіли Даніїл Заруба та Юрій Кузнецов. Треті місця – Олексій Стукало та Олександр Лазоренко.

Окремою номінацією стало представлення оригінальних кубиків Рубіка. Учасники розповідали про свої улюблені кубики та про свої досягнення у їх складанні. Переможців тут визначали глядачі за своїми уподобаннями завдяки наліпкам. Перше місце здобув Олексій Стукало, друге – Андрій Гаркуша.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100