реклама

реклама

Кількість туристів та екскурсантів торік на Черкащині зросла на 40%. Це підтверджується обсягом надходжень із туристичного збору в області.

7-14 Про це під час п’ятничної колегії облдержадміністрації повідомив директор департаменту регіональної політики ОДА Роман Карманнік.

– Нехай кількість туристів та екскурсантів, що їдуть на Черкащину, ще невелика, але позитивна динаміка є, – зазначив Роман Володимирович.

Розвиток туризму на Черкащині гальмує пасивність жителів області.

– Є такий інструмент як Секторальна бюджетна підтримка Європейського Союзу – це ресурс для реалізації проектів. Торік Черкаська область брала в ньому участь. Планує брати участь і цього року. Але нашу активність я би назвав... стриманою. Так, Львівська область подала в кілька разів більше проектів і, відповідно, отримала в кілька разів більше ресурсів. Це як раз той випадок, коли для того, щоб виграти в лотерею, потрібно принаймні купити лотерейний квиток, – підсумував Роман Карманнік.

Торік запущено процес об’єднання туристичного бізнесу області в Асоціацію гостинності Черкащини, розроблено низку нових туристичних маршрутів, область представлена в міжнародному туристичному салоні. Цього року в області напрацьовують нову програму розвитку туризму, яку передбачено винести на розгляд сесії обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
+7 #4 макс 31.03.2018 20:26
Карманники рулят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Світлана 31.03.2018 15:22
Аякже збільшується?! Ласкаво просимо до села Білозір"я, усього 10 км від м.Черкаси. Там знаходиться дерев"яна церква 19ст. Головне не забудьте взятии з собою матюки й запасні зуби, так як дороги на мосту перед поворотом на село просто немає. ЯК? можна звітувати про зростаючий туризм в області з такими дорогами? Ці керівники з комуністичним минулим тільки й вміють, що звітувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Без паніки 31.03.2018 15:22
Цитую Савр:
животіє і тихо помирає так буде точніше.

Вчора на пів години запізнився на зустріч у Чигирині, бо переді мною їхала колона з шести туристичних автобусів - у той самий Чигирин. З-за поганої дороги довго не міг їх обігнать.
Так що рано ти "размєчтался", Савр. Туризм оживає - були б ще дороги ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Савр 31.03.2018 11:55
животіє і тихо помирає так буде точніше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100