реклама
Sucurity Police

реклама

Оздоровити та забезпечити якісний літній відпочином цього літа мають майже 84 тисячам дітей області. Це – близько 70% дітей шкільного віку Черкащини.

top-photo-e1522416053370 Про це повідомив сьогодні у ході колегії ОДА начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський, інформує прес-служба ОДА.

Зокрема, послугами з відпочинку охоплять 56 тисяч дітей. Ще 27 тисяч школярів, а це 23%, – оздоровлять. Крім того, послугами оздоровлення та відпочинку заплановано охопити майже 49 тисяч дітей пільгових категорій. Зокрема, 1,5 тисяч дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 1,8 тисяч дітей-інвалідів. Майже 13 тисяч дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, понад 6,5 тисяч обдарованих дітей та ін.

Водночас цього року планують охопити послугами з оздоровлення та відпочинку 930 дітей внутрішньо переміщених осіб, 50 дітей батьків, які загинули в зоні проведення АТО, та ще одна дитина загиблого учасника масових акцій громадянського протесту.

Крім того, відзначив посадовець, залучатимуть до літнього відпочинку з користю й молодь. Так, на виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді, в області діятиме військово-спортивний табір «Гайдамацьке коло».

– Вже традиційно, за підтримки управління, відбудеться «Національно-патріотичний фестиваль «Холодний Яр – Фестиваль нескореної нації» та фестиваль Тараса Шевченка «Ше. Фест», – говорить Максим Зеленський. – На їхнє проведення виділено 1 млн. грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100