реклама

реклама

«Не створюйте нікому не потрібний ажіотаж», – звертається до жителів Черкас через «Фейсбук» директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник.

29570330_1727003030671154_4616104748290934089_n Керівник галузі охорони здоров’я Черкас має на увазі ажіотаж, що виникає у зв’язку з необхідністю кожному українцю з 2 квітня обрати для себе терапевта, а для дітей – педіатра (або сімейного лікаря для всієї родини).

«Реформа стартонула, і тепер вибирати лікаря, який вам підходить, будете все життя. І міняти теж. Дійсно, після 2 квітня нічого не трапиться, ані волосся не випаде, ані зубний ряд не подвоїться, – жартує пан Стадник. – Ведемо діалог із розробником електронної карти пацієнта, щоби максимально зручно відтворити цей процес-процес подання декларації про вибір лікаря».

За словами Олега Стадника, наразі електронна карта пацієнта є у 205 тисяч містян.

«Є два варіанти, або опції. Перша: через додаток Е-хелсЕМСІМЕД, але часозатратна справа (до 20 хвилин на один запис). Друга опція – оцінка уже наявної інформації у карті, доопрацювання відсутньої і укладання декларацій через спеціально визначених осіб, з наступним груповим накладанням електронного цифрового підпису лікарем. Плануємо, що в електронній карті пацієнта, в розділі «робоче місце» буде доопрацьована група «Декларація». Про досягнуті домовленості та прийнятті рішення обов’язково повідомимо максимально публічно. Ми на початку тривалого шляху, тож запасаймося терпінням, вкидаймо у заплічний мішок віру, надію та любов. Пам’ятайте, життя настільки стрімко минуче та неповторне, що не потрібно витрачати час на несуттєві речі та із дрібниць робити вселенські трагедії», – пише Олег Стадник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Демократія 02.04.2018 12:43
Що він намолов? Жартівник від медицини. Несолідно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100