реклама

реклама

14 позовів до суду подали мешканці Лисянки Черкаської області, які носять прізвище Байрак. Вимагають стягнути із підприємця Євгена Головнича від 50 до 100 тисяч гривень кожний. Справа слухатиметься в Звенигородському суді.

01042018230512324893 Про це пише Gazeta.ua.

У липні минулого року жителі селища отримали візитки від місцевого таксі "Сольва". Власником таксі є підприємець Євген Головнич. У візитівці повідомлялося про знижки. Мовляв тепер тарифи на проїзд селищем знижено до 20 гривень. Однак пильні читачі роздивилися на папірці водяні знаки. Якщо прочитати текст у зворотному боці справа наліво, то виходить нецензурний напис латиницею: «Hu..lo Bairak».

Візитівка обурила конкурента Євгена Головнича – Сергія Байрака. Той звернувся до суду. Разом із ним подали позови ще 13 мешканців селища із прізвищем Байрак. Стверджують, що двозначна візитівка образила їхню честь і гідність.

«Взагалі в Лисянці 50 осіб носить прізвище Байрак, – каже Сергій Борисович. – Вони чекають чим завершаться наші позови, а потім подаватимуть свої. Головнич – малоприємна людина. Улітку я поставив дві машини таксі біля свого магазину, щоби розвозили покупців із товаром. Маю магазин будівельних матеріалів і не кожен покупець має можливість доставити додому куплене. Поява таксі-конкурента неабияк розлютила Євгена Головнича. І от він удався до такої витівки. Додумався порівняти мене із Путіним. Люди радили мені відповісти аналогічно, але я культурна людина, яка йде цивілізованим шляхом. Ми звернулися до суду. Усі 14 позовів оплатив я. Сума відшкодувань, які ми вимагаємо – від 50 до 100 тисяч гривень для кожного. Таксисти, які працювали в Головнича, тепер масово переходять до мене. Люди скаржаться на його грубість. Зараз я маю 15 автомобілів і це ще не кінець».

Євген Головнич упевнений, що справи проти нього – безперспективні.

«Справи безперспективні. Здається, станом на сьогодні семи позивачам суд уже відмовив, – каже Євген Володимирович. "Думаю, решту чекає те саме. Я не можу відповідати за те, що комусь привиділося, і як кому прочиталося».

Зі слів Олександра Байрака, справи відмовився розглядати Лисянський суд. Зараз вони в Звенигородці. Якщо й там не розглядатимуть – відправлять до Черкас.

Юрій Стригун

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Почесний лисянин 03.04.2018 12:00
Цитую Отєць Ілько:
А захищає Байраків так звана юрист з кримінальним минулим Тетяна Решетило,яка вже має досвід в подібних справах.Раніше вона вже захищала династію Пальчиків.

Те що Тетяна колись в 90-х знімала шарки ,то за це вона відсиділа і вину свою іскупила..А як юрист вона чудовий і завжди виграє справи за які беоеться.Головне ,щоб Байраки не поскупилися і гарно заплатили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Це точно 03.04.2018 11:10
Не можна живих людей з таким г'''ном як путін порівнювати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Не дражніться 02.04.2018 17:49
Треба ще до цієї справи кінорежисерку Оксану Байрак підтягнуть - сказать, що її порівняли з Вовкою Кабаєвим!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Отєць Ілько 02.04.2018 15:54
А захищає Байраків так звана юрист з кримінальним минулим Тетяна Решетило,яка вже має досвід в подібних справах.Раніше вона вже захищала династію Пальчиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Михаил 02.04.2018 15:48
Тоді і Путіну потрібно подавати до суду, тому що друге слово належить йому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Це точно! 02.04.2018 13:54
Цитую Круто:
Чи думав Путяшка, коли мріяв потрапить в істолію,що його прізвище стане синонімом найгіршого матюка :lol:

І що так його називатиме весь світ - без перекладу - як "большевікі, октябрь, совєти")))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Круто 02.04.2018 13:33
Чи думав Путяшка, коли мріяв потрапить в історію, що він в цю історію буквально влипне? І що його прізвище стане синонімом найгіршого матюка :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100