реклама

реклама

З 29 березня по 1 квітня 2018 року у легкоатлетичному манежі "Спартак" міста Бровари Київської області відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WАКО серед юніорів та юнаків. У турнірі взяли участь 1200 юних кікбоксерів з 24 областей України та міста Києва. Христинівщину на змаганнях представляли 4 спортсменів, які ввійшли в збірну команду Черкаської області. Це Софія та Дарья Лягоцькі, Софія Дубова та Дмитро Ковальчук. Керував нашою делегацією директор ФОК "Колос", тренер козацького двобою Максим Миколайович Лягоцький.
Дарья і Софія Лягоцькі, Софія Дубова
Результатом виступу представників Христинівського району став повний комплект нагород різного гатунку. У ваговій категорії до 28 кілограм перші призові місця між собою розділили сестрички Лягоцькі. Старша, Софія, отримала золото, а молодша Дарья - срібло. Зазначимо, що вони між собою не боролись, а місця розділили заочно за результатами поєдинків з рештою суперниць. Софія Дубова у категорії до 47 кг виборола 3 місце. Дмитро Ковальчук також достойно проявив себе на змаганнях, але програш в півфіналі не дозволив йому поборотись за місця на подіумі. Поступився наш боєць фаворитові і переможцю чемпіонату.

Наставник команди, директор ФОК "Колос" та ДЮСШ Максим Лягоцький висловлює подяку усім тим, хто допоміг в організації поїздки, хто залишається небайдужим до виступів христинівських спортсменів.

Нагадаємо, що раніше Софія Лягоцька перемогла на всеукраїнському турнірі в Харкові та кваліфікувалась на чемпіонат Світу, що відбудеться в травні в Австрії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100