реклама

реклама

За відкликання Олександра Радуцького, яке відбулося 1 квітня, як повідомляв Дмитро Кухарчук, проголосували 509 черкасців. Олександр Радуцький не сприйняв це всерйоз та вважає проведення зборів юридично неправомірними.

Bezymyannyj1-710x434

Про це інформує «Вичерпно».

– Пункт 8 статті 38 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» каже про категоричну заборону проведення таких зборів у приміщеннях державної влади і в органах місцевого самоврядування, — сказав депутат та вважає, що в холі Черкаської міської ради жодним чином не може зібратися 520 людей.

До цього на заводі «ТЕМП», 30 березня, проводились ініціативні збори з відкликання депутатів від ПВД, ВО «Черкащани» та РПЛ (Тетяни Чорнобіль, Віталія Косяка, Максима Скорика, Максима Шадловського та Альони Цегвінцевої).

За словами Олександра Радуцького, ініціативна група голосувала за відкликання цих депутатів через порушення їхніх програмних засад, коли вони йшли на вибори від політичних партій, і відсутність звітів, які б характеризували їхню роботу. Ще однією причиною відкликання депутатів стало поєднання своєї службової діяльності на цій посаді з посадою в органах місцевого самоврядування.

Чому на ініціативних зборах не відкликали інших депутатів, які займають посади в органах місцевого самоврядування, ініціативна група, за словами Радуцького, ініціативна група ще не дійшла до них.

На закиди, що Олександр Романович є ініціатором зборів, він заперечив, сказавши, що «ініціатором є не Радуцький, а люди». В ініціативну групу по відкликанню депутатів входять 4 особи: Юрій Кубрицький, Сергій Кузляєв, Тарас Коломоєць і Олександр Згіблов (двоє останніх є депутатами Черкаської міської ради).

Також Олександр Романович заперечив і факт підвозу людей. Депутати, які мають бути відкликані, скликали прес-конференцію, на якій вони заявили, що відбувався підвіз людей до місця слухань.

– Я зі своїми виборцями приїхав теж на машині, підвіз їх і що? 4 особи було. Хто пішки приходив, хто під’їжджав. Спеціального підвозу не було, — сказав Олександр Радуцький.

Детальніше інтерв’ю з Олександром Радуцьким дивіться у відео:

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 Юрист 04.04.2018 11:52
БУДЬ-ЯКЕ "відкликання", яке робить натовп з 10, 100, 500 чи хоч і 1000 чоловік, не має жодної юридичної сили. Це стосується і "відкрикання" Радіка, і тих, кого він сам хотів "відкликати".
І немає жодного значення, робилися ці фейкові "збори" у приміщенні міськради чи в цеху заводу - "шана" їм одна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 суд 04.04.2018 11:51
Сидить як невинне янголятко. Такого праведника корче. Бреше - як шовком шиє. Таке меле - гидко слухати. Пройти на територію було не можливо. Всі входи-виходи закриті. Згадує за дороги. А нехай згадає які були дороги при Одаричу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Семен 04.04.2018 10:18
Все шестерки Мойши Бродского инициаторы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100