реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко в інтерв’ю «Прочерку» розповів, що голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко після виборів чотири рази просив не призначати Олександра Радуцького секретарем міськради. Проте Бондаренко все-таки висунув кандидатуру Олександра Романовича, бо мав із ним домовленості.
20773275_767044760133443_1570786622_o

– Між першим і другим туром була домовленість в мене з командою Радуцького, що він мене підтримає, а я його запропоную секретарем, – сказав Анатолій Васильович. – Я домовленості дотримав, хоч нинішній керівник області зі мною чотири рази говорив, щоб Радуцького на посаду секретаря не висувати. Але була чоловіча домовленість, і я її дотримав. Люди, які тут проживають довше за мене, сказали, що певна ситуація почнеться через рік… А почалося все через півтора… Хлопцям було мало, вони хотіли впливати на формування бюджету, визначати своїх підрядників, свої правила гри. І закінчилося тим, чим закінчилося. Довелося їх відправити туди, куди потрібно.

За словами Анатолія Васильовича, «Олександр Радуцький сильно хотів усе підписувати». «Він же напідписував, що 10 гектарів пропало в центрі міста…» – додав міський голова. Натомість, новий секретар міськради Ярослав Нищик, на думку Бондаренка, – «набагато толерантніша людина».

– Цей секретар міськради каже, що йому нічого не потрібно. І спокійно працює. Розумієте, секретар не є представником виконавчої гілки влади. Він має організувати депутатів, провести сесію. І в нього це прекрасно виходить. Он я їздив у справах, то вони прекрасно проводили сесію без криків і галасу. Загалом скажу, що «свободівці» – це самостійна команда, це наші політичні партнери. І не думаю, що вони будуть контролюватися Радуцьким, Бондаренком чи Бородаєм.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 микола 04.04.2018 21:39
правильно подметил ............проживають,, варяг чертов. Черкащаны в городе Черкассы родились , и живут, а у лисянского мера , ,, проживають,, а не живут...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Дід Панас. 04.04.2018 17:37
Побачивши що кошти починають проходити мимо, Каструля захвилювався. Зразу ж забув про домовленості, зобов'язання і продовжив з подвоєною силою красти сам. Правда , заручившись при цьому підтримкою Мушієка та іншого, молодого угрупування. Оце дітки і вся політика Залізяки. А думати про місто,- то пусте. Подивіться що з ним стало!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 стабилизец 04.04.2018 16:29
с таким смаком вещает про коррупцию, будто про наилучшее национальное достижение. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #3 ПС 04.04.2018 14:45
Всі троє-владні "торгаші".Особи,які продадуть і власну "маму" з її внутрішнім "збоєм",за власне збагачння. Навідь на березі р.Дніпра вони мають в сусідах "Катлет" і співвласників-інородців по "грабежу" НАШОЇ БАТЬКІВЩИНИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 Знайшов, чим хвастаться 04.04.2018 13:59
Коротше, Толя, тобі всі пояснювали, що з Шуркою ти наступиш на Одаричеві граблі - а ти таки втаскався на них і тебе по лобі вх****ло? Добре, що голова порожня - бо струс мозку міг би буть. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 . 04.04.2018 13:50
Питання до редакції: навіщо витягувати шматками інформацію із вже опублікованого інтерв'ю і робити з нею "новину"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100