реклама

реклама

Колектив Черкаської державної обласної телерадіокомпанії «Рось» готує лист-звернення до Голови Національної спілки журналістів України Ігора Лубченка та до голови обласної організації НСЖУ Сергія Томіленка. За словами гендиректора ОДТРК «Рось» Юрія Уздеміра, його колектив обурює неправдива, цинічна і маніпулятивна інформація, яку поширюють черкаські опозиціонери. Про це гендиректор повідомив учора під час прес-конференції, відповідаючи на запитання "Прочерку".


Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння, за словами Юрія Уздеміра, став заклик опозиції визнати голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба «Ворогом преси-2011».

– Звернення так званого координатора опозиційних сил і лауреата всеможливих премій просто переповнило чашу терпіння!.. Особливо обурило таке: «У колективі телекомпанії запанувала важка атмосфера цензури, в ефірі запанувало суцільне вихваляння влади. Дійшло до того, що через довгу підгонку новинних сюжетів під потрібні керівництву області акценти зривались випуски новин за що потім карали журналістів» Ну це повна брехня! – обурився Юрій Уздемір. – Я за всю свою діяльність виніс виговори чотирьом працівникам. Перший раз через не нарахування гонорарів працівникам, іншого разу звукорежисеру, який не включив мовлення вчасно, оператору, що розбив камеру, іншого разу заступнику фінансового директора, що дав неправильну інформацію нагору, скільки в нас затрат по фінансуванню нашого мовлення…

Тож і вирішили на телекомпанії, як каже гендиректор, листа написати, якого Юрій Леонідович і зацитував:

– Ми звертаємося до політичних сил з проханням не шукати проблем там де їх немає. Пошук чорних кішок свідчить лише про прояв заздрощів та неповаги до нашої роботи. Просимо припинити напередодні виборчої компанії тиснути на ЗМІ. Такими діями популярності собі ви не додаєте і додаткових балів перед виборцями не заробите. Краще йдіть до людей і там вирішуйте конкретні питання! – прочитав гендиректор уривок листа і запевнив, що нікого з колективу не змушував під ним підписуватися.

– Люди самі підписувалися. Навіть ось перед прес-конференцією до мене в двері стукає співробітник і просить підписати лист. Ось сидить теж людина, яка підписалася. Скажіть як я говорив? – звернувся гендиректор до заступника директора програм проводового та ФМ радіомовлення Черкаської ОДТРК Миколи Дубового.

– Ознайомтеся. Якщо є бажання, можете підписуватись, можете – ні, – слухняно сказав Микола Дубовий.

Далі – більше. Юрій Леонідович запевнив, що в колективі були й такі, хто не захотів підписуватися. Їх звичайно мало, але вони є. І вони собі спокійно працюватимуть… Однак точну кількість осіб, що підписалися під листом, Юрій Леонідович не зміг назвати.

– Ми просимо єдиного – не влазити в наші справи. Для чого лізти? Так, був випадок, коли зірвали випуск новин, але причина була в іншому, а не в тому, що хтось когось ґвалтував. Ніхто з влади – ні губернатор, ніхто інший, не давлять на нас, – запевнив Юрій Уздемір.

Він запевнив, що і опозиція має доступ до ефіру. Зокрема, не так давно на прямий ефір запрошували Леоніда Даценка, коли тема стосувалася Дня Соборності.

– Он нещодавно в нас був Ляшко, Семинога. До речі, з Миколою Томенком я особисто поспілкувався. Пропонував приходити. Я йому сказав, якщо у вас такий керівник опозиційних сил на Черкащині (Юрій Уздемір має на увазі Леоніда Даценка - Ред.), то ви програєте все. Так політика не робиться. Це не любительське, де можна між написанням віршів займатися політикою. Це серйозна річ! – пригадав Юрій Уздемір, як повчав Миколу Томенка.

реклама

Коментарі  

 
+1 #21 петя 27.02.2012 16:12
все это уздемир сказал левой рукой на скорости сто километров в час
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #20 Красноштан 06.02.2012 16:41
Микола ти думаєш що всі забули к ти дупу МіхСміху лизав, а тепер перекинувся до Уздеміра....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #19 Микола 06.02.2012 13:27
Абсурд і Соня, ви настільки обізнані з моєю трудовою біографією.Чи не в органах працюєте? Але "Соня" таки знає більше! Прикро тільки, що не кажуть в очі те, що про мене думають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #18 Соня 06.02.2012 10:41
Абсурд... Тю на вас! Я, мабуть, вам у борщ наплював, що ви в мене вчепилися? Звичайно, ваше право думати про мене, що хочете. Але головним редактором обласного радіо я ніколи не був, працював заступником директора програм ; захищаю себе зараз відкрито, а не під вигаданим ніком. Бажаю вам успіхів на ниві обпльовування порядних людей і головне-здоров"я. І не забудьте мінусиків наставити проти цього коментаря і плюсиків навпроти свого "шедевру".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Оксана Колісник 04.02.2012 17:46
Цитую Абсурд....:
Напевно сам Миголка себе захищає, та знаєм ми всі цього Дубового як облуплиного, а те що він захищав такого самого підблабузника як і сам МІхСміха, то це вже показує хто він насправлі за людина. Ворон ворону глаз не выколит...А хто був головним редактором нашого обласного радіо тоді...А ви кажети не рвався в начальницькі кабінети... Рвався та ще й як...
Колеги, я пропоную при переході на особистості називатися власними іменами. Тоді Ваші наміри назвати все (і всіх) "своїми іменами" виглядатимуть щірішими, а сама інформація достовірнішою. Нічого особистого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 Абсурд.... 04.02.2012 13:46
Напевно сам Миголка себе захищає, та знаєм ми всі цього Дубового як облуплиного, а те що він захищав такого самого підблабузника як і сам МІхСміха, то це вже показує хто він насправлі за людина. Ворон ворону глаз не выколит...А хто був головним редактором нашого обласного радіо тоді...А ви кажети не рвався в начальницькі кабінети... Рвався та ще й як...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 Оксана Колісник 03.02.2012 22:31
Цитую Виборець:
Цитую Оксана Колісник:
Геть песимізм! Все буде добре!

У Вас з роботою, чи у нас в житті. Якщо від Вас буде залежати Наше життя то пишіть. Може 1000 разів напишите добре і життя миттєво стане кращим. Вдачі Вам!!! Ваше життя, колего, залежить переважно від Вас. Моє - від мене. Мені по серцю іноді, знаєте, як "коти шкребуть"? Але, я думаю, що все буде добре і у мене з роботою та життям, і у Вас в житті та роботі. Принаймні, я Вам цього бажаю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #14 ПРАВДА 03.02.2012 21:18
ЦИТУЮ"Абсурд..."]Знайшли в кого запитати, в Миколи Дубового, який ніколи не мав своєї позиції і завжди був підлабузником....
Якраз Микола Дубовий завжди мав свою позицію.Він ніколи не рвався в начальницькі кабінети, ні на кого не доносив, не випрошував собі премій і нагород, як інші . А коли губернатор Черевко проводив так звану люстрацію і хотів звільнити гендиректора Калініченка, то саме Микола Дубовий був автором листа до владних структур і під тим листом підписалась більшість колективу. Не вірите-запитайте в тих, хто давно працює в ОДТРК. А вас Абсурд, жаба давить, чи що? Так довго не проживете...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 Досить нас дурити 03.02.2012 17:33
Цитую Mardo:
Да...фізіономія не забудеш!!!
Хоч би не приснився!!!!!! !!!!! :lol:

Да уж, сразу вспомнилась фраза из детского фильма "Какая противная рожа!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Сергій з Кривалівки 03.02.2012 16:45
Уздемир, це ви в с е програєте!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100