реклама

реклама

Міський голова Ігор Ренькас зазначив, що у Каневі стерилізовано майже 200 безпритульних тварин, водночас підтвердив, що багато звернень канівчан  до виконавчого комітету стосуються агресії собак.

tvarinki-bez-domu Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію прес-служби Канівської міської ради.

У відповідь на статистичні дані, наведені на останньому сесійному засіданні, Юрієм Гамалієм стосовно кількості звернень до медиків за допомогою у випадках укусів безпритульними тваринами, міський голова Ігор Ренькас погодився, що звернень і у виконавчий комітет про агресію собак дійсно багато.

«Канів в питаннях стерилізації, дійсно, був попереду всіх. Утім, питання з порядку денного не знімається. Далебі, останнім часом воно загострюється. Собаки, навіть стерилізовані і «чіповані», збираються в зграї і проявляють агресію, заходять на територію дитсадків, шкіл… Мене також ця ситуація не влаштовує. Що будемо робити? Будемо радитися з фахівцями, запрошувати їх до нас, консультуватися… Адже як би важко не було ми мусимо дотримуватися Закону України про гуманне поводження з тваринами», - зауважив Ігор Ренькас.

Відзначимо, що впродовж 2017-го року у Каневі завдяки залученню двох міжнародних проектів та виділених коштів із міського бюджету було стерилізовано та вакциновано 189 безпритульних собак.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Ох 05.04.2018 20:45
Основна відміннісь полювання собаки від вовка полягає в тому що собаки розривають жертву живою.
Прийде час закон відмінять тому, що постанемо перед вибором.....
Але на той час прийдеться набагато більше собак знищить звичайним відстрілом або отрутою, про покалічених і загиблих від них людей я промовчу.
Вибирайте між здичавілими собаками і своїми дітьми яких вони можуть перестріти на вулиці та принести горе в родину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 ХХХ 05.04.2018 09:26
А що там консультуватися 7 Хто не бачив . як зграї собак на полях та у лісі заганяють зайців , косуль той не зрозуміє серйозність проблеми. Шансів врятуватися у дичини нема. Те саме може бути з людиною.Загризуть і кісточок не останеться. Пропоную т.н. зелених відправляти на прокорм здичавілим собакам.Мож порозумнішають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Соломон 05.04.2018 08:32
Пропорційно із зростанням кількості випадків агресивності собак - зростає і кількість догхантерів... Захищайся хто як може!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100