реклама

реклама

Студентство Уманського національного університету садівництва ніколи не стояло осторонь важливих та знакових подій, які відбуваються в нашому місті та в Україні загалом. Не змогла молодь пропустити і таку важливу дату, як 100 років від дня заснування Товариства Червоного Хреста в Україні.

DSC_2482

Урочистий захід відкрила голова профкому Уманського НУС Маргарита Парубок, яка привітала всіх присутніх та представила гостю – керівника Уманської організації Товариства Червоного Хреста Валентину Чорну. У свою чергу пані Валентина привітала всіх присутніх і наголосила на важливості роботи Червоного Хреста, зазначивши, що «… кожен з нас може зробити маленькою справою вагомий внесок у покращення життя нужденних людей».

Під час заходу Валентина Андріївна відзначила представників колективу університету, які вже не один рік співпрацюють із Товариством Червоного Хреста. Так, за вагомий особистий внесок в утвердження ідеалів милосердя, гуманізму і доброчинності та з нагоди 100-річчя з дня заснування Товариства Червоного Хреста України грамотами нагороджено:

Світлану Власюк – заступника декана з виховної роботи факультету економіки і підприємництва;

Олену Черно – заступника декана з виховної роботи факультету агрономії;

Тетяну Пушкарьову-Безділь – заступника декана з виховної роботи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин;

Ірину Удовенко – заступника декана з виховної роботи факультету лісового та садово-паркового господарства

Людмилу Матенчук – заступника декана з виховної роботи інженерно-технологічного факультету.

Лілію Кустріч – заступника декана з виховної роботи факультету менеджменту.

DSC_2505-001

Яскравості зустрічі додали виступи членів Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва: Артема Цвігуна, Катерини Закрижевської, Ліліани Калюжної, Людмили Черненко, Ірини Слободяник. Студенти у формі презентацій розповіли присутнім заснування Товариства Червоного Хреста, поширення його цінностей і діяльності у світі, становлення в Україні та в м. Умань, а також висвітлили участь колективу Уманського НУС у функціонуванні Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста.

100-річний ювілей Товариства Червоного Хреста – це беззаперечний доказ необхідності його існування і незмінно вагомої ролі у суспільстві. А головним критерієм успіху функціонування цієї організації є щирість, співчуття  та розуміння кожного з нас, що спільні добрі справи зроблять світ добрішим і світлішим!

Про це повідомляє прес-центр Уманського НУС.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 христопродавцям 05.04.2018 20:31
У нас в iйна!!I чим займаэться червоний хрест, який очолюють старi п..ни типу Гретченка i Чорноii?? Секондом, мандаринки гнилi раз на рiк дiткам дарують i особистим збагаченням.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100