реклама

реклама

У селі Зелена Діброва Городищенського району селяни затримали вбивцю диких косуль. Цих рідкісних тварин майже повністю винищили браконьєри.

Місцевий фруктовий сад здали в оренду 5 років тому.

Тоді ж тут поставили огорожу та цілодобову охорону. Люди кажуть, що тепер не можуть потрапити до лісу, адже єдина стежка до нього пролягає через сад.

Обуренню місцевих мешканців не було меж, коли вони дізналися, чому садок так охороняють. На межі саду з лісом селяни знайшли десятки саморобних капканів.

– Заходить коза, ось сліди, бачите, видно, – вказує на сніг єгер Володимир Андрійченко. – Починає гребтися, засуває або ногу або шию – і все. Оце пішла удавка, вона починає смикатись і затягується.

Лісівник розповідає, що облаштували тут справжнє виробництво.

– Вони їх просто шуганули звідси, вони побігли на канаву і уже все – кози у петлях висять. Прийшли, палицями добили, звірським таким методом, і потім, як м’ясники, – пояснює Володимир Андрійченко.

Селяни разом із місцевим єгерем затримали на гарячому одного з охоронців орендованого садка: чоловік якраз здирав шкіру з двох убитих козуль. 

Браконьєра того ж дня передали до райвідділу міліції, але там коментувати ситуацію не захотіли.

Не на камеру журналісту «Подробиць-ТВ» повідомили, що міліція зараз вирішує, чи порушувати кримінальну справу проти чоловіка. Його самого на цей час відпустили додому.

Орендар садку запевняє: ні сном, ні духом про браконьєрів не відав.

– Ніяких кіз, м’яса, ніяких шкур я не бачив. На той час мене не було в цьому садку, – відхрещується орендар фруктового саду В’ячеслав Русин.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100