реклама
Sucurity Police

реклама

Весна для кожного з нас є символом оновлення, чистоти та початку нового витку життя. Такої ж думки притримуються і в Уманському національному університеті садівництва, де традиційною стала весняна толока, під час якої відбувається прибирання території студмістечка.

DSC_2694

Тож і цього разу гомінка юрба студентів, разом зі своїми кураторами та викладачами, хвацько взялася за звільнення території від бруду та непотребу, залишеного зимою. Хтось розчищував дерева, інші вигрібали старе листя, звільняючи молоду траву від затхлого полону, декому випало вимальовувати віником візерунки на доріжках й алеях – і все це у гарному настрої, під влучні жарти однокурсників. Робота кипіла, настрій покращувався щохвилини, і навіть сонце визирнуло з-за хмар подивитися, як завзято та натхненно працює студентство, створюючи атмосферу затишку на території рідного студмістечка.

І оскільки цього року університетська весняна толока співпала з чистим четвергом напередодні Великодня, а, за повір’ями та традиціями українців, саме в цей день варто прибирати, аби кожен з учасників дійства мав добре здоров’я, щастя та достаток, то впевнені, що увесь цей рік університетська родина буде жити в благополуччі та мирі.

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100