реклама
Sucurity Police

реклама

Жашківським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

1460352292_zavantazhennya

Досудовим розслідуванням установлено, що 30.03.2018, в одному з сіл Жашківського району 29-річна місцева жителька, під час суперечки зі своїм 33-річним знайомим, яка переросла в бійку, умисно нанесла йому гострим предметом поранення в область грудної клітки, спричинивши останньому тілесні ушкодження, від яких наступила смерть потерпілого.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України та 31.03.2018 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України.

За клопотанням прокурора, ухвалою слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Досудове розслідування триває, його хід перебуває на контролі керівництва Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Про це інформує прокуратура міста Умані.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100