реклама
Sucurity Police

реклама

4 квітня у залі засідань районної ради відбулося розширене засідання щодо організації та проведення футбольного сезону 2018 року за участю голови Золотоніської райдержадміністрації Олександра Лісового, керівника апарату Вікторії Краснобай, завідувача сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Олега Близнюка, начальника обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, члена виконкому Федерації футболу Антоніни Саприкіної, провідного спеціаліста Федерації футболу (далі - ФФ) Черкаської області Миколи Погорілого, голови ФФ Михайла Хлипи, директора фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Олександра Бута, тренера ФК «Златокрай 2017» Миколи Безгуби, сільських голів, представників місцевих футбольних команд і спортивних інструкторів.

DSC_0025

На порядку денному розглянули актуальні на сьогодні питання. Зокрема, присутні заслухали звіт голови Федерації футболу Михайла Хлипи та директора фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Олександра Бута про роботу футбольного сезону за 2017 рік. Також було визначено організацію проведення у 2018 році футбольних змагань – Кубка та чемпіонату Золотоніського району серед команд вищої та Першої ліги на території Золотоніського району. Шляхом голосування присутні вирішили, що організацією проведення таких змагань буде займатися Федерація футболу Золотоніського району.

Також одним з актуальних питань було проведення виборів голови ФФ Золотоніського району та членів виконкому. Під час розгляду даного питання було запропоновано на голову ФФ Золотоніського району Михайла Хлипу, оскільки кандидатів більше не було. Обрано і виконавчий комітет ФФ у складі 11 осіб.

Присутніми також було затверджено план заходів щодо визначення днів проведення районних змагань з футболу у 2018 році та прийнято рішення по проведенню Кубку з футболу, який розпочнеться з 14 квітня.

Про це інформують у відділі внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100