реклама

реклама

Самотня кам’янчанка Надія Євшакова поскаржилася голові райдержадміністрації Віталієві Архип’юку на те, що не має коштів на придбання палива.

Очільник району пообіцяв допомогти. Наступного ж дня біля помешкання старенької зупинилася вантажівка, вщент заповнена дровами. Спонсорську допомогу надав приватний підприємець району О. Ткаченко.

– Ніхто не має бути наодинці зі своїми проблемами. Небайдужість до ближнього має бути нормою у нашому суспільстві, – переконаний Віталій Архип’юк.

За інформацією сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Кам’янської РДА, жодна людина не залишилася без уваги керівника: «кому надана грошова допомога, а кому і доброго слова вистачає».

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Не дурак 04.02.2012 13:19
Какое же тупое чиновничество пошло!Скоро поводом для пиара станет то, что некий чиновник поднимается не лифтом, а по лестнице на второй єтаж. И , о слава небесам!, иногда работает с обращениями граждан! А если серьезно, то голова района обеспечил дровами тллько одну пенсионерку на всей вверенной ему территории! А ведь тех, у кого пенсии на дрова не хватает на селе процентов 80! Ага, с ними же добрім словом поделились. И им хватило...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Васченко 03.02.2012 21:16
Оце так, блін, допомога! Весь район аплодує стоячи!
"Прочерку": не опускайтеся до таких примітивних замовних матеріалів. Кожен голова РДА постійно вирішує подібні питання, і вирішує їх мовчки, без пафосу. Видно, Архип'юкові похвалитися більш нічим, так от і замовив статтю про "ліквідацію великої гуманітарної катастрофи".
Сором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 vals 03.02.2012 16:48
Спонсорську допомогу бабусі надав місцевий підприємець,а дрова привезли від голови РДА. У задачі питається - скільки грошей із своєї кишені заплатив голова ? Відповідь - "нуль" .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100