реклама

реклама

Щороку в місті Запоріжжя проходить Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Акорди Хортиці». В цьому році конкурс-фестиваль проходив у  вісімнадцятий раз. Учні Черкаської  дитячої  музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка неодноразово приймала в ньому участь і повертались додому переможцями.

«Акорди Хортиці» - це конкурс, який своїм високим професійним рівнем та широкою географією учасників по праву заслужив повагу в культурному середовищі нашої країни.

11225080_581812238854131_3686633345758213959_n

Черкаська ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка була представлена юними вокалістами Токовою Анастасією та  Гладкій Іриною, для яких даний конкурс - фестиваль   став справжньою школою  професійної майстерності.

Після конкурсного виконання програми  та   очікування результатів  було дуже радісно дізнатись, що Гладкій Ірина стала лауреатом І премії  в 2-й категорії, а Токова Анастасія посіла місце лауреату ІІІ премії   у  3-й  віковій категорії.

Викладач обох  дівчаток - Варавіна Ірина Миколаївна, концертмейстер - Рябоконь Леся Петрівна. Потрібно відмітити, що викладач отримала від організаторів конкурсу подяку за виховання лауреатів, а концертмейстер визнана одним з кращих концертмейстерів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100