реклама

реклама

Баскетболісти «Черкаських Мавп» збираються встановити історичне досягнення!!! Вийти у фінал Суперліги вперше в історії клубу. 10-го та 12-го квітня “Черкаські Мавпи” розпочнуть на своєму майданчику битву за путівку до фіналу з МБК “Миколаїв”.


Цього сезону “Черкаські Мавпи” як ніколи близькі до цього досягнення. Спортсмени пов’язують це з неймовірно потужною ходою клубу напередодні вирішальних матчів у Суперлізі Парі-Матч. “Черкаські Мавпи” виграли 10 матчів поспіль, а у разі виграшу наступного матчу черкасці дістануться кращого досягнення цього сезону, яке насьогодні належить “Дніпру” і налічує 11 перемог поспіль. При чому “Черкаські Мавпи” мають і найкращу виїзну серію у Суперлізі, яка складає 8 перемог поспіль.

Про це інформують у прес-службі баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи».

5_1522856146

Нагадаємо, що півфінальна серія триває до трьох перемог будь-якого з суперників. Квитки на перші два черкаські матчі уже у продажу. Вони розпочинаються 10-го та 12-го квітня о 19:00. Придбати їх радять уже зараз. Справа в тому, що за перші дні онлайн продажів відчувається серйозний ажіотаж, і задля того, аби придбати квиток на зручне для вас місце і побачити історичні поєдинки, потрібно попіклуватися уже зараз. Аншлаг на цих матчах неменучий! До слова, сезонні абонементи на матчі 1/2 ще діють. А вже в серіях за нагороди володарям абонементів доведеться попіклуватися про квитки.
Для “Черкаських Мавп” це буде п’ята півфінальна серія в історії клубу. Чотири попередні команда програвала. Було це у сезонах Суперліги 2006/2005, 2006/2007, 2015/2016 та 2016/2017. Щоправда, жодного разу клуб не заходив у півфінальну серію, маючи перевагу свого майданчика. Нагадаємо, що у плей-оф “Черкаські Мавпи” зайшли з другого місця турнірної таблиці, МБК «Миколаїв” був шостим. Однак, попри це, корабале стали автором гучної сенсації і вибили з плей-оф чинного чемпіона України – “Будівельник”.

Традиційно на уболівальників чекає велика кількість розіграшів та подарунків. Зокрема – це “Щасливий квиток” від Парі-Матч та ФБУ з центру майданчика.

Також одним із головних подарунків серії плей-оф буде красень матрац від преміум-спонсора “Черкаських Мавп” – “Венето”. Задля того, аби взяти участь у розіграші матраца, вам необхідно зібрати квитки на усі домашні матчі “Черкаських Мавп”, які відбудуться у плей-оф. Між уболівальниками, які зберуть цей комплект, і буде розіграно суперприз. Зберігайте квитки на матч та отримайте можливість виграти суперприз.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100