реклама

реклама

Уманський національний університет садівництва відомий вітчизняному загалу не лише своїми вагомими освітніми та науковими здобутками, а й великою шаною до спорту та напрацюванням власних спортивних традицій. Адже в нашому навчальному закладі всі – і студенти, і викладачі – є великими шанувальниками та прихильниками здорового способу життя.

Англійський письменник, лауреат Нобелівської премії Джон Голсуорсі казав: «Рятівною силою в нашому світі є спорт – над ним, як і раніше, майорить прапор оптимізму, тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того, на чиїй стороні перемога». Тож спорт, безумовно, є невід’ємною та незмінно популярною складовою життя кожного свідомого студента і науковця.

DSC_2753

Своєрідним підведенням підсумків й оцінкою спортивних здобутків став для колективу Уманського НУС День спорту, що був приурочений до Всесвітнього дня здоров’я.

До просторого та світлого спортивного залу університету привітати молодих спортсменів збірних команд УНУС з легкої і важкої атлетики, футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, дзюдо завітали начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, директор Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анна Федотова, представники адміністрації і декани шести факультетів університету, завідувач Центру культури і виховання студентів Петро Паєвський, а також прихильники та шанувальники спорту.

Під рівняння спортсменів і гостей свята на Прапор України та зі словами Державного Гімну на вустах розпочалося урочисте дійство. Ведуча свята Анастасія Белім привітала усіх зі знаменною подією та запросила до слова начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Уманської міської ради Ольгу Ремез. Гостя щиро подякувала спортсменам університету, відзначивши їх вагомий внесок у пропаганду здорового способу життя серед молодіжного загалу міста й України, а також гідне представлення свого навчального закладу на спортивних змаганнях різних рівнів. Також Ольга Григорівна нагородила подяками «За популяризацію здорового способу життя серед студентської молоді та з нагоди Всесвітнього дня здоров’я» педагогів – наставників спортивної молоді: завідувача кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Івана Чорнобаба, тренера-викладача з дзюдо Василя Миронюка, майстра спорту з важкої атлетики, тренера-викладача з гирьового спорту Володимира Бурбу, майстра спорту з важкої атлетики, тренера-викладача з ігрових видів спорту (настільний теніс, волейбол) Юрія Голубєва, кандидата в майстри спорту з легкої атлетики, тренера-викладача з легкої атлетики Володимира Якушечкіна, тренера-викладача з ігрових видів спорту (баскетбол, футбол) Наталію Гребінюк.

DSC_2834

Наступним від адміністрації університету віншував винуватців свята проректор з науково-педагогічної роботи УНУС Михайло Мальований, який підкреслив вагомий внесок юних спортсменів у примноження славних традицій нашого навчального закладу, наголосивши на відданості праці й любові до молоді досвідчених наставників, кожен з яких уже має власну спортивну школу.

Почесними грамотами також були нагороджені:

у номінації «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту» – Андрій Мартинюк;

у категорії «Кращий спортсмен року з не олімпійських видів спорту» – Анна Крайнова та Іван Каскевич.

А звання «Кращий тренер-викладач» одержав старший викладач кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Василь Миронюк, «Краща команда за результатами виступу на Універсіаді України», що виборола збірна УНУС з легкої атлетики, та титул «Краща команда за результатами виступу на Універсіаді Черкаської області», присвоєний збірній команді університеті з настільного тенісу, підтвердили нагородними кубками, які вручив номінантам проректор університету з науково-педагогічної роботи Михайло Мальований.

На завершення свята всіх спортсменів і прихильників спорту вокальними та хореографічним номерами привітали вихованці Центру культури і виховання студентів УНУС.

Ми пишаємося успіхами спортсменів нашого університету, щиро підтримуючи їх та радіючи кожній перемозі. Бажаємо, щоб сила духу і вогонь завзяття розгорався у ваших серцях з новою силою, сподвигаючи на яскраві досягнення та підкорення найвищих спортивних вершин!

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100