реклама

реклама

Прокуратура Золотоніським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено жителя м. Золотоноша за вчинення наруги над могилою.

В ході судового розгляду встановлено, що 48-річний чоловік, перебуваючи на кладовищі в м. Золотоноша, Черкаської області нехтуючи громадською моральністю у сфері шанобливого ставлення до померлих та місць їх поховання, з метою викрадення предметів, що знаходяться у вказаних місцях, на місці поховання, умисно, таємно з корисливих мотивів, з метою власного збагачення незаконно викрав металевий хрест, який здав на пункт прийому металобрухту.

За вказаних обставин злочинець вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 297 КК України, тобто наруга над могилою, незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі вчинене з корисливих мотивів.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив правопорушника до покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Разом з тим, враховуючи те, що злочинець визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому, рішенням суду він звільнений від відбування покарання з іспитовим терміном.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Volodimir Rebel 11.04.2018 23:25
Як так можна??? Яйця відірвати цьому козлу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Павлович 11.04.2018 20:42
Надо было еще оштрафовать приемщика металлолома.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100