реклама

реклама

В Управлінні патрульної поліції міста, черкаські рятувальники ділилися своїм досвідом роботи з усіма ротами патрульних, які позмінно патрулюють вулиці обласного центру.

IMG-1338bd8977218a34c93e4be80466cd8a-V

Кожен новий виклик, як для рятувальників, так і для патрульних інспекторів - це часто непередбачувані ситуації, а інколи і зовсім нові, в яких важливо не розгубитися, а діяти чітко та оперативно.

Співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області, поділившись своїм досвідом роботи, розповіли патрульним, як по прибуттю на місце виклику, безпечно діяти у надзвичайних ситуаціях.

Під час навчальних лекцій провідний фахівець міськрайонного відділу Управління ДСНС Сергій Гульда розповів поліцейським правильність та черговість дій під час допомоги у випадку пожеж, вибухів, ДТП, а також при рятуванні потопаючого.

Такі заходи досить важливі та корисні, як для рятувальників, так і для патрульних, адже подібна взаємодія оперативних служб – запорука зменшення надзвичайних подій та оперативна їх ліквідація. Про це інформують в ДСНС

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Перехожий 12.04.2018 21:10
У мою молодість колись говорили: "Мент пожарнику не кент..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Вопрос 12.04.2018 08:11
И кто из них берёт борзыми щенками?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100