реклама

реклама

Канівський вертолітний майданчик, збудований за часів Віктора Януковича, можуть перетворити на тренувальний для підготовки пілотів, який також використовуватиметься для перевезення туристів.

___kaniv Про це інформує «Дніпрова зірка».

Днями представник держпідприємства «Украерорух» Вадим Стоянов разом з головою ради підприємства Кирилом Поліщуком інспектували Канівський гелікоптерний майданчик поблизу с.Пекарі. Результати інспекції засвідчили, що невдовзі майданчик може почати обслуговувати будь-які типи гелікоптерів, а після встановлення спеціальної апаратури Канівський гелікоптерний майданчик зможе обслуговувати також і нічні польоти.

– Можливість обслуговування нічних польотів надзвичайно важлива для навчально-тренувальних польотів пілотів з метою отримання допуску до нічних польотів, – говорить Вадим Стоянов. – Це робить Канівський гелікоптерний майданчик унікальним, адже жоден з майданчиків в Україні не може цим похвалитися. Після повного запуску вертодрому ми плануємо налагодити гелікоптерні туристичні маршрути до Канева, зокрема, для відвідування Тарасової гори.

Певні напрацювання у цьому напрямку вже є. Попередні розрахунки показують, що ціна такого маршруту буде доступною для значної частини громадян.

– У планах маємо наміри вийти на обслуговування і міжнародних рейсів. Регулярна робота Канівського гелікоптерного майданчика створить додаткові робочі місця для канівців і сприятиме покращенню інвестиційного клімату на Канівщині, – підсумував Вадим Стоянов.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100