реклама
Sucurity Police

реклама

11 квітня 2018 року в прес-центрі “Нової Доби” за адресою вул. Хрещатик, 223 відбулась прес-конференція щодо запуску четвертого сезону інкубатора громадських проектів “Ідея - Дія - Результат” від команди Промолоді.

“Ідея-Дія-Результат” — це інкубатор громадських проектів в Черкасах. Його організатори Дарина та Іван Подоляни проводять цикл безкоштовних занять для активістів, щоб допомогти їм реалізувати свій проект, корисний для міста. Участь в інкубаторі “Ідея-Дія-Результат” - це можливість отримати актуальні знання, втілити свою ідею, знайти однодумців, підтримку та стати частиною спільноти дієвих людей, що змінюють наше місто.

Координаторка проектів Промолоді  Дарина Подолян розповіла про модель роботи інкубатору:

“Програма інкубатору складається з освітньої частини, конкурсу, навчальної поїздки та підтримки менторів. На першому етапі протягом навчання учасники отримують практичні знання з проектного менеджменту, піару, пошуку ресурсів та створення команди для свого громадського проекту. Далі кожен подає свій проект на розгляд журі і 5 авторів найкращих проектів отримують навчальну поїздку в Європу, міні-грант на втілення свого проекту і менторську підтримку на шляху його втілення”.

Співзасновник Промолоді Іван Подолян розповів, які теми вивчатимуть учасники інкубатору протягом освітньої частини:

“Наша задача - дати учасникам прості і дієві інструменти перетворення своїх ідей у життєздатні проекти. Кожна зустріч - це коротка лекція плюс практична робота над ідеями учасників. Ми починаємо з основ проектного менеджменту, далі вибудовуємо бізнес-моделі проектів, вчимо знаходити ресурси і вибудовувати партнерства. Дві зустрічі будуть присвячені піару проектів, це робота зі своїми цільовими аудиторіями, ЗМІ, соцмережами. На останній зустрічі ми вчитимемося публічно презентувати проекти, готувати презентації”.

Дарина Подолян зазначила, що за минулі 3 роки переможці та учасники інкубатору втілили понад 25 громадських проектів в Черкасах, серед яких мистецькі та спортивні фестивалі, освітні курси, волонтерські тури, креативні суботники, майстерні тощо. Дехто з випускників розпочав власну справу, хтось продовжує громадську діяльність, а хтось - влаштувався на круту роботу, бо вже мав досвід волонтерства і втілення власної ініціативи.

Навчальні програма інкубатора громадських проектів “Ідея - Дія - Результат” починається 17 квітня о 18.30. На учасників чекають дві зустрічі на тиждень, всього таких лекцій буде 6. Щоб зареєструватися необхідно заповнити онлайн-анкету https://goo.gl/BrdKSp.

Детальніше про цей та інші проекти Промолоді можна почитати на сайті http://promolod.pp.ua/

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100