реклама
Sucurity Police

реклама

Впродовж доби 10 квітня, рятувальники дев'ять разів залучалися на ліквідацію пожеж сухої трави та очерету.

20

Про це інформують в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Так, близько 13:30 у селі Верещаки Лисянського району на відкритій території виникло загорання сухої трави, що розповсюдилося на складені неподалік дрова.

На ліквідацію пожежі оперативно прибули рятувальники лисянського пожежно-рятувального поста, які о 14:45  локалізували, а о 16:20 ліквідували займання. У результаті пожежі вогнем знищено суху траву та 5-ть кубометрів дров.

Цього ж дня уманські рятувальники ліквідували пожежу сухої трави на площі 2 гектари. Причиною обох пожеж стала необережність під час куріння.

Вже ввечері, у селі Оксаниному Уманського району через необережне поводження з вогнем виникла пожежа сухої трави, що розповсюдилася на поруч розташовану надвірну споруду. На місці пожежі працювали рятувальники уманської пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда із села Бабанка. Завдяки спільним зусиллям вогнеборців о 18:35 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:50 повністю ліквідувати. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди.

З аналогічних причин цього дня горіла суха трава у Золотоніському, Чигиринському, Драбівському, Канівському та Смілянському районах.

Загалом, за добу вогнем рятувальники ліквідували загорання сухої трави на загальній площі понад 7 гектарів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100