реклама

реклама

Вказівник визначних місць світу, розміщений неподалік від будівлі мерії, на тиждень знімуть на профілактику і реставрацію. Основна причина – холодна погода, яка впливає на деякі металеві конструкції, з яких зроблений покажчик. В останні дні температура повітря опускалася нижче 30 градусів.

Крім того, під час реставраційних робіт проведуть оновлення літер, що були пошкоджені вандалами.  

— Матеріали, з який виготовлений вказівник по різному відреагували на стрімке зниження температури. «Вузьким місцем» покажчика місця стало з’єднання різних типів матеріалів. Наприклад, між літерами та металевою основою стрілки. Виконувати роботи з реставрації в морозну погоду неможна. Оскільки при морозі фізично не можливо проводити роботи зі зварювання та склеювання різних металевих конструкцій. Фірма проводитиме роботи у приміщенні, де будуть створені нормальні умови. До Дня закоханих вказівник повернуть на місце, — говорить Оксана Поліщук, начальник відділу дизайну міського середовища.

Усі роботи виконуватимуться за рахунок компанії-виробника, котра виготовляла покажчик. Також перед робітниками мерія поставила завдання провести повну профілактику, а при потребі і реставрацію, усіх літер вказівника. Про це інформує прес-служба МВК.

Нагадаємо, вказівник відстаней був встановлений у Черкасах торік у травні на розі вулиць Шевченка та Байди-Вишневецького.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Сергій з Кривалівки 05.02.2012 22:58
Якоюсь фігнею займаються замість комуналки, яку доводити до ладу не хочуть і не вміють...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Сміла 04.02.2012 21:16
знову прочерк "жовтіє", знов заголовки не відповідають суті статті...
сумно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Mardo 04.02.2012 13:33
Мабуть метал з кізяка :zzz :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Оксана Колісник 04.02.2012 12:54
Це ж треба, "вказівник" був як флюгер - дітлашня із задоволенням крутила ним, граючись. І щось в цьому є дійсно символічним!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100