реклама
Sucurity Police

реклама

У комітеті самоорганізації «Богданівський» провели черговий захід на тему традицій та свят України. Дітки мікрорайону цього разу дізнавалися про особливості відзначення Великодня. Душевною та щирою видалася зустріч. Адже маленькі учасники завітали до КСНу з пасочками та гарним настроєм.

IMG-920269b6a8a33697c7b5e89d9d193a54-V

Діти вчергове зустрілися такою компанією, аби поділитися один з одним власними враженнями від святкування Великодня в їхніх родинах. Також вони переглянули спеціально підготовлену для них презентацію про традиції святкування Великодня, обряди, прикмети тощо.

«Як і завжди, такі зустрічі з дітками проходять дуже позитивно та емоційно, - ділиться враженнями голова КСН «Богданівський» Оксана Мелікова. – Приємно, що навіть маленькі черкащани знають значення такого свята, його історію, а тим більше українські традиції його святкування. Багато дівчаток разом з бабусям випікали пасочки. Вважаю, що підтримувати традицій та залучати до них дітей – дуже важливо. Цікавою видалася дискусія під час спілкування: учасники доводили свою точку зору, що ж виникло перше – курка чи яйце».

Про це повідомили в КСН.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100