реклама
Sucurity Police

реклама

В області перерахунку пенсії підлягає 16 181 особа силових структур. І вже на сьогодні близько 10 тисячам її перераховано.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Віталій Коваль під час сьогоднішньої всеукраїнської селекторної наради. Її провів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

IMG_0264

– Процес перерахунку підвищеної пенсії черкаським військовим проходить стабільно, відповідно до встановлених термінів, – сказав Віталій Коваль. – Маємо на сьогодні близько 15 тисяч довідок із зазначенням оновленого грошового забезпечення, що надійшли до Головного управління Пенсійного фонду, зокрема з Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної фіскальної служби, Державної прикордонної служби України та ін. Натепер пенсії перераховано вже близько 10 тисячам осіб. Нагадаю, усі виплати мають бути здійснені до 1 травня.

За словами ж першого заступника начальника ГУ Пенсійного фонду України в області Анни Вовкогон, на Черкащині про порядок та стан проведення перерахунку громадян інформують через місцеві ЗМІ, веб-сайти обласної адміністрації та головного управління Пенсійного фонду, на зустрічах з громадськими та ветеранськими організаціями.

Довідково:

Цьогоріч у лютому Кабінет Міністрів ухвалив постанову про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб. Документ розроблено Міністерством соціальної політики на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Він передбачає поетапне підвищення пенсій представникам силових органів, починаючи з 1 січня 2018 року. Процедура перегляду пенсій розпочалась 1 березня 2018 року. На першому етапі, з 1 січня цього року, пенсії підвищаться в середньому на 1 500 грн. З 1 січня 2019 року пенсії зростуть не менше ніж на 750 грн. І з 1 січня 2020 року – ще не менше ніж на 750 грн. Таким чином, за два роки військові пенсії зростуть щонайменше удвічі. До перерахунку середня пенсія військових складала 2898,41 грн.

Про це повідомили в прес-службі ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Мотивація служби є? 13.04.2018 08:54
Цитую Нацбезпека:
Дісно проблема липових пенсій має загрожувала ПФ, бюджету та нац безпеці.Липова інвалідність це зневіра в державу, але ж тільки в державних органах влади як гриби ростуть Липові інваліди.

Мотивації служити немає , якщо липові інваліди , які пороху не нюхали, отримують гроші, а Герої не отримують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Нацбезпека 12.04.2018 20:37
Дісно проблема липових пенсій має загрожувала ПФ, бюджету та нац безпеці.Липова інвалідність це зневіра в державу, але ж тільки в державних органах влади як гриби ростуть Липові інваліди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 В середньому голубці 12.04.2018 15:17
Є приклад статистики один їсть мясо інший капусту в середньому голубці так і тут. Липовим інвалідам війської служби підняття буде 1500- 2000 гривень а решті 150 грн. Чому довго перераховують довго . а тому що в тому ж ПФ майже всі працівники липові інваліди, отримують і ПЕНСІЇ І ЗП та й ще інвалідну пенсію їм поспішати не потрібно. У них все гарно. обіцяного 3 роки чекають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100