реклама

реклама

Смілянський активіст Ілля Слободяник, якого сьогодні жорстоко побили у місті серед білого дня, опублікував у «Фейсбуці» допис.

30656193_2045456618817434_4889065593497452544_n

Насамперед він подякував усім своїм друзям та знайомим за підтримку і зазначив, що намагається одужувати.

Активіст заявив офіційно: «На моє переконання напад на мене Долотенко Вадим сьогодні здійснив саме за прямою вказівкою Віктора Федоренка».

Нагадаємо, що Федоренко – це колишній в. о. мера Сміли, у якого з Слободяником був конфлікт.

«Всім, хто мене хоч трохи поважає, мій заклик: не дивлячись ні на що, тримайтесь сторони правди та добра. Правда переможе. Навіть потім на моє місце прийдуть п'ятеро і будуть боротися з різною нечистю у владі вдесятеро сильніше! Слава Україні!» - наголосив Слободяник, очевидно, реагуючи на деякі заклики у «Фейсбуці» різних осіб самовільно розібратися з кривдником активіста, не вірячи, при цьому, в справедливість з боку правоохоронної системи.

«Прочерк» готовий також розмістити позицію самого Федоренка. Поки що зв’язатися з ним не вдалося…

Офіційний коментар поліція обіцяла озвучити завтра.

Як відомо, у смілянського активіста Іллі Слободяника раніше був конфлікт з колишнім в. о. міського голови Віктором Федоренко.

Нагадаємо, що у вересні зі слів активіста, на нього в людному місці Сміли поблизу магазину "Берізка" (р-н цукрового заводу) був скоєний напад сином Федоренка - Федоренком Віталіком та невідомим чоловіком в чорній кофті з золотим зображенням янголу.

Опісля розпочалася судова тяганина, де Федоренко старший поводився дуже дивно.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 ХХХ 13.04.2018 12:35
Такі події дають оцінку діяльності прокуратури, поліції, суду та чітко демонструють на чиї стороні вони знаходяться. Потрібно робить щось зараз, щоб завтра не було пізно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Микола 13.04.2018 10:21
Нехай видужує.Добре що не вбили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 К.Ш. 13.04.2018 10:20
Треба почекати що скажуть правохоронні органи. Якщо, дійсно таке було, то треба карати негідників. Але треба враховувати і те, що передвиборчий рік і тут в хід підуть не тільки гречка й цукор, але почнуть метати навіть гранати. В одного мера вже двічі перед виборами гранати кидали і нічого, живий, здоровий. Тільки підвищення у посаді отримав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100