реклама

реклама

Впродовж двох днів, 10-11 квітня, у селі Дубіївка Черкаського району рятувальники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Черкаси спільно з представниками військової частини провели тактико-спеціальні навчання.

04

Про це повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Відповідно до тактичного задуму навчань, загоряння виникло на майданчику відкритого зберігання авіаційних засобів ураження. Патрульні та керівники сховищ, що перебували поблизу майданчика, щоб уникнути поширенню пожежі, приступили до першочергових дій, одночасно повідомивши про пожежу Службу порятунку.

Ще до прибуття бійців ДСНС співробітникам військової частини вдалося запобігти поширення вогню розташований на поруч лісовий масив.

На місце події було направлено два чергових відділення рятувальників 3-ої державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди з села Ірдинь Черкаського району.

Завдяки спільним зусиллям вогнеборців умовну пожежу вдалося успішно ліквідувати. Загалом, до навчань залучалися дві одиниці спецтехніки ДСНС та 8 рятувальників.

Підсумовуючи, керівник навчань відмітив, що з особовим складом залучених підрозділів відпрацьовано ряд питань, зокрема вивчено оперативно-тактичну характеристику об’єкту та відпрацьовано порядок взаємодії під час ліквідації пожеж або інших надзвичайних ситуацій на об’єкті. Із поставленим завданням учасники навчань впоралися успішно.

03

01

05

06

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100