реклама

реклама

12 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва відбувся День Корейської культури (Korean Culture Day) за участі волонтерів із Республіки Кореї. Подія була спрямована на культурний розвиток молоді університету, а також налагодження міжнародних зв’язків для проведення майбутніх спільних проектів.

Захід відбувався в рамках підготовки всеукраїнського молодіжного освітньо-культурного проекту World Leaders Camp-2018 для 2500 активних молодих людей з усієї України, керівників навчальних закладів, громадських організацій та представників із Республіки Кореї, США, Філіппін та інших країн.

DSC_3102

За інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України проект об’єднує зусилля молоді, освітян, представників влади та бізнесу з метою виховання покоління суспільно свідомої молоді з креативним та критичним мисленням.

Офіційний візит представників громадської організації «Всеукраїнське молодіжне спілкування» розпочався із зустрічі з першим проректором Уманського НУС Іваном Мостов’яком, під час якої він ознайомив гостей з історією та сучасністю університету.

Під час Дня корейської культури студенти університету мали змогу поспілкуватися із носіями мови, волонтерами, що презентували культуру своєї країни за допомогою сучасних методик, використовуючи цікаві програми для студентів. Вони допомогли учасникам поринути у світ культури Південної Кореї та дізнатися про її стрімкий розвиток.

Крім того, відбулася презентація громадської організації «Всеукраїнське молодіжне спілкування». Яка має на меті пошук у молодіжному середовищі лідерів майбутнього та їх підготовку через розширення світогляду, формування твердої життєвої позиції, відповідальності та здорового способу життя. Також учасники громадської організації «Всеукраїнське молодіжне спілкування» мають можливість відвідати чимало країн у якості волонтерів. Щорічно громадська організація «Всеукраїнське молодіжне спілкування» влаштовує молодіжний табір World Camp, де навчають долати власні обмеження. Програма якого передбачає майстер-класи, концерти, фестивалі культур світу, лекції духовного виховання та спеціальні заняття «Уроки життєвого успіху».

DSC_3137

Учасники заходу дізналися про курси корейської мови, а також мали змогу зареєструватися для участі в міжнародному молодіжному таборі Korean Camp-2018, який відбуватиметься 24-26 квітня в місті Києві. Під час якого протягом трьох днів кожен бажаючий зможе відчути себе частинкою іншої нації, поринути в яскраві традиції і розваги, спробувати багато чого нового та наблизитися до культури Кореї.

Особливу увагу молоді привернула Mind-лекція з мультимедійною презентацією «Мотивація до змін», у ході якої кожен слухач зрозумів, як мотивація,  наполеглива праця, сила волі  допомагають досягти поставленої мети в житті, стати по-справжньому успішною людиною, незважаючи на складнощі.

Проведення Korean Culture Daу в Уманському НУС сприяло культурному розвитку студентів університету, встановлює дружні відносини між народами і налагодженню культурних зв’язків між державами, а також формуванню інноваційного мислення через пізнання інших культур та волонтерську діяльність.

Про це повідомляє прес-центр Уманського НУС.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Шарафутдінов Еркін. 14.04.2018 21:57
Вибачте уточнення. День культури Північної чи Південної Кореї? То має значеняя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100