реклама

реклама

Днями в Черкаській гімназії № 9 відбулася зустріч школярів зі спортсменами. Захід організували з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру. Черкаські стрілки провели модуль #OLympicLab - "Welbeing - Обирай спорт!». Представити свій вид спорту та заохотити семикласників до занять спортом завітали майстер спорту міжнародного класу, заслужений тренер України, член збірної команди України з кульової стрільби Наталія Чепурна та майстер спорту міжнародного класу, член збірної команди України з кульової стрільби, бронзовий призер чемпіонату Європи, неодноразовий чемпіон України, вихованець КДЮСШ №2 ШВСМ Дмитро Омельяненко.

30167643_962846000562846_8934328541582012609_o

«Кульова стрільба – досить специфічний вид спорту, статичний, який насамперед виховує у спортсмена самодисципліну», - відзначила Наталія Чепурна.

Спортсмени розповіли учням про особливості виду спорту, які види зброї існують, про екіпірування та про положення для стрільби, що таке кучність стрільби, що необхідно знати і робити, аби стріляти кучно. Відзначили, що з ними тренується і призер Олімпійських ігор Сергій Куліш. Дмитро провів своєрідне тренування перед школярами. Гімназисти також мали можливість випробувати свої сили у стрільбі.

Відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області підготувало для школярів подарунки із олімпійською символікою.

Про це повідомили в Національному олімпійському комітеті України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100