реклама

реклама

У межах модернізації діяльності служби зайнятості та з метою надання комплексної допомоги з інформаційно-консультаційного супроводження фізичних осіб – підприємців, на базах Черкаського, Уманського міських та Смілянського міськрайонного центрах зайнятості працюють консалтингові центри з безкоштовної підтримки підприємців початківців.

stud Про це інформують у Черкаській ОДА.

На безоплатній основі надаються консультації з інформаційних, фінансових, юридичних, кадрових та інших питань, що виникають при веденні бізнесу. До роботи в Консалтингових центрах залучаються кваліфіковані фахівці різних компетентних органів, у т.ч. ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області, Управління пенсійного фонду України в Черкаській області та інші.

Діяльність Консалтингових центрів полягає не тільки у наданні високоякісних професійних та інформаційних консультацій з питань що виникають при веденні бізнесу, а і як запорука плідної співпраці в майбутньому, як з роботодавцями, які в подальшому будуть створювати нові робочі місця і приймати участь в активній політиці зайнятості.

Інформація щодо результатів роботи консалтингових центрів в Черкаській області за січень-березень 2018

№ з/п

Назва базового ЦЗ

Кількість створених ЦРП

Кількість наданих консультацій

1

Смілянський МРЦЗ

1

113

2

Уманський МЦЗ

1

114

3

Черкаський МЦЗ

1

411

ВСЬОГО

3

638

За інформацією відділу організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100