реклама

реклама

Брат Сергія Рудика, ветеран АТО, вважає, що дороги Черкащини – «ж***». Сам пан Сергій цього слова, як народний депутат, вживати не може, але погоджується з братом по суті.

Безымянный2 Про це він повідомив у відео із свого «інспектування» дороги в Мошнах Черкаського району, розміщеному у «Фесбуці».

– Проблема навіть не в тому, що дороги немає, – сказав Рудик. – До цього вже звикли дуже багато наших людей. Проблема в тому, що цю дорогу «ремонтуватимуть» ямково-квадратним методом. Засипатимуть смолою, гравієм. І рапортуватимуть про те, скільки квадратокілометрів було зроблено по всій державі... Нам потрібно ставити крапку в «ямкових ремонтах». Краще дорогу цього року не робити взагалі, а наступного – відремонтувати методом стабілізації ґрунту або іншою технологією, яка вживається на Заході.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Роман 14.04.2018 01:57
"Сам пан Сергій цього слова, як народний депутат, вживати не може" - Всі можуть, а він не може! То хай вчиться. Спочатку тихенько прошепче, потім голосніше, голосніше, так, гляди, і зможе, от приблизно як тут: https://www.youtube.com/watch?v=6p8FYbZMpow&feature=youtu.be&t=130 ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Да 13.04.2018 21:26
Ж*** это вся власть,ж*** на ж**е сидит и ж**ой погоняет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ХХХ 13.04.2018 19:37
Відкрив Америку, що багато розуму треба щоб співставить в скільки обходиться ямковий ремонт і скільки він тримається при дотриманні технології його проведення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Погоджуюсь по суті 13.04.2018 18:28
Вважаю - Рудик, що дороги Черкащини. Їхній символ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100