реклама

реклама

Зі стартом медичної реформи принципи роботи дільничних лікарів-педіатрів не змінилися.

Безымянный3 Про це директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник розповів телеканалу «Рось».

Дільничні лікарі продовжують ходити на виклики. Утім, як і раніше, кликати медика додому слід лише у невідкладних випадках. Олег Стадник радить черкащанам, аби уникнути неприємних ситуацій, телефонувати не в реєстратуру, а безпосередньо до лікаря.

В окремих випадках можна викликати і «швидку»

– Залишаються невідкладні виклики. На невідкладні виклики повинна приїхати бригада екстреної медичної допомоги, – пояснив пан Стадник.

Приміром, при високій температурі невідкладні виклики – це поява судом, знепритомлення та інші ознаки того, що дитині дійсно загрожує катастрофа.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 язон 16.04.2018 17:43
Хай мені пояснять. В сезон грипу я сам знаю, як онуків лікувати, мені порад недоучок з купленими дипломами не треба. Але дітям потрібна довідка в школу! А отримати цю довідку я зможу лише в разі огляду дитини педіатром в перший день захворювання - і тому або викликай лікаря, який мені не надто й потрібен, чи тягни хвору дитину з температурою через все місто, щоб сиділа пару годин в черзі з іншими хворими та обмінювалася з ними заразою! На біса така "медицина"?
Інше питання. Знаю толкового лікаря. Сьогодні дочка пішла в поліклініку, хотіла підписати з ним декларацію. НЕ МОЖНА - бланків в поліклініці немає, і взагалі лікарів 2 дитячої поліклініки ще не включили до реєстру!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Шарафутдінов Еркін. 15.04.2018 18:39
Цитую Ченчик:
Нічого собі!!! А якщо дитина помре, то щоб потім звинуватити батьків?

Батьки зобов"язані слідкувати за здоров"ям своїх дітей.Якщо дитина хворіє з учора чи зранку і батьки не показали хворого лікарю, нехтуючи своїми батьківськими обов"язками, а вночі розвинувся круп і дитина в термінальній стадії, то винні батьки. От тобі і нічого собі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ХХХ 15.04.2018 11:22
Судоми, втрата свідомості у дітей дуже близько до зупинки дихання, серця. Тоді уже потрібна реанімація, яка може не встигнути. Профілактика термінальних станів більш ефективна. Звичайно виклик скорої на соплі та кашель повинні каратись гривною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ченчик 15.04.2018 10:59
Нічого собі!!! А якщо дитина помре, то щоб потім звинуватити батьків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100