реклама

реклама

Особі, яка рейдерським шляхом намагалась захопити одне із підприємств Черкащини, обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі півтора мільйони гривень.

syd_2

Про це повідомляють у поліції Черкаської області.

Дане рішення було оголошено у п’ятницю під час судового засідання. Міра запобіжного заходу для вказаної особи визначена у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі півтора мільйони гривень.

Як повідомлялось раніше, на початку тижня в Городищенському районі група осіб намагалась незаконним шляхом заволодіти одним із місцевих товариств. На місце події негайно було направлено наближені до місця наряди поліції, оперативних працівників та співробітників підрозділу спеціального призначення.

В результаті оперативних злагоджених дій, поліція не допустила рейдерського захоплення та затримала організатора даних протиправних дій. Того ж дня чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого  частиною 1 статті 206-2 Кримінального кодексу України та затримано в порядку статті 208 КПК України.

Слідчі дії по справі тривають.

reud_4

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100