реклама

реклама

За парту лише біля дому. Черкаські першачки вже прийдешнього навчального року йтимуть у школу за територіальною прив’язкою.

safe_image.php

Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов, інформує телеканал «ВІККА».

Уже найближчим часом для громадського обговорення у місті оприлюднять проект рішення про закріплені території та мікрорайонів до тих чи інших шкіл. Такі освітні зміни у місті впроваджують відповідно до нового Закону України «Про освіту». Уже прийдешнього навчального року до першого класу діти зможуть потрапити без конкурсів та додаткових випробувань. Для того, аби засвідчити своє право відвідувати ту чи іншу школу, достатньо буде підтвердити місце проживання дитини пропискою або ж чинним договором оренди житла у відповідному районі. А от для зарахування до першого класу – не потрібна буде навіть присутність дитини під час подання заяви до закладу.

Фото: Українська правда

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 язон 16.04.2018 09:22
Кріпацтво для малюків?! ЧОМУ лікаря надають право обрати вільно, а педегога дітям нав'язують за рознарякою? А якщо мене не влаштовує призначена моїй дитині школа - то дитині лишатися неписьменною, в іншу, до педагогів, яким я довіряю - зась?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100