реклама

реклама

До співробітників УБОЗ УМВС України в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що на території області вже більше року два брати збувають наркотичний засіб – амфетамін. 

Молодики, знайшовши помічника, розробили схему постачання наркотичного засобу з інших країн на територію України. 

Щоб підтвердити злочинну діяльність чоловіків, працівники УБОЗу організували ряд оперативних закупівель. Торговців наркотиком затримали співробітники спецпідрозділу «Сокіл», коли ті  везли чергову партію наркотику. 

Затримані зізналися у скоєному. Організатор був раніше судимим та вживав наркотики. Після лікування чоловік позбувся залежності, тому вирішив продавати цю речовину. До таких заробітків запропонував приєднатися старшому брату.

Під час проведення обшуку за їхнім місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили понад 200 розфасованих доз наркотику, понад 5 тисяч гривень та 2 легкові автомобілі, які зловмисники використовували для транспортування речовини.

Наразі стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Слідство триває. Остаточну міру покарання визначить суд, повідомляє прес-служба обласної міліції.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100