реклама

реклама

Зміни торкнуться одного з футбольних майданчиків, який скоро матиме новий вигляд. Це стосується легендарної «резинки», де почалися підготовчі робити для покладення там сучасного покриття.

1104_стадіон

Про це повідомляє директор «Центрального стадіону» Юрій Гончаров:

- На місці резинового покриття цього міні-футбольного майданчика буде покладено сучасний штучний зелений газон. Це буде не одне футбольне поле, а два в одному. Розміри основного майданчика будуть 60м х 40м з відповідними до такого масштабу встановленими ворітьми. Також на цьому полі будуть розмічені ще два ігрових майданчики по 20м х 40м, які також матимуть свого розміру ворота. Таким чином тут матимуть змогу тренуватися і проводити змагання діти різного віку. А на полі 60м х 40м можна буде проводити матчі ДЮФЛ серед дітей відповідної вікової категорії. До речі, штучне зелене покриття (№4) вже закуплене у Бельгії. Заплановане встановлення трибун для глядачів.

Черкаська міська рада на облаштування майданчика виділила більше 1 мільйона гривень, а державний фонд регіонального розвитку 750 000 гривень. Для проведення робіт необхідно орієнтовно – 2-3 місяці.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 ЮЗР 16.04.2018 21:44
У нас касалапые Футболисты... До Премьер Лиги далеко..если вообще туда выйдут когдато.. Вообщем будут матчи Днипро-Хуторы или Днипро-Драбов)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Михаил 16.04.2018 15:38
Хороше діло, буде красиво і менше травм у футболістів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ветеран 16.04.2018 15:02
Молодці, на місці легендарної резинки збудують площадку з сучасним покриттям.Крім подяки і слів підтримки немає що і сказати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100