реклама

реклама

Інспектор патрульної служби лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка УМВС України на Одеській залізниці прапорщик міліції Валерій Цушко затримав у залі очікування 26-річного смілянина Василя, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння та ображав пасажирів.

Під час складання адміністративного протоколу за ст. 178 ч.1 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), за що можливе стягнення штрафу від 17 до 85 гривень, правопорушник намагався дати міліціонеру гроші в сумі 100 грн., щоб останній відмовився від письмової документації правопорушення.

Валерій Цушко попередив, що дача хабара карається відповідно до закону. Але молодик наполягав на своєму, пропонуючи гроші правоохоронцю і намагаючись забрати протокол. Міліціонер повідомив про подію оперативному черговому. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, у присутності понятих задокументувала факт дачі хабара.

Затриманий вже мав проблеми з законом: раніше був судимий за крадіжку.

Матеріали про намагання дати хабара посадовій особі при виконанні службових обов’язків передані в прокуратуру. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 369 ч.1 КК України.

Також вирішується питання про заохочення принципового міліціонера.

Прапорщик міліції Валерій Цушко вже має кілька заохочень, зокрема нагороджений відзнакою МВС України «За відзнаку в службі» ІІ ступеню та почесними грамотами від начальника Управління МВС України на Одеській залізниці, повідомляють у секторі зв’язків із громадськістю цієї установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Маршал 06.02.2012 12:33
Яке символычне прізвище у прапорщика - Цушко. Часом, це не той Цушко, що міністром МВС був і для ПРунів штурм Генпрокуратури "Беркутом" організовував? Розжалували бідного до прапорщика? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Трентон 06.02.2012 11:08
Вот дожились...Единственный прапорщик на всю Украину не взял "хабаря"-так не знают куда его целовать.---Это его РАБОТА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100