реклама
Sucurity Police

реклама

Команда канівського ДВК «Вікторія» виборола третє місце «Дитячої ліги» України з волейболу серед дівчат 2005 р.н. та молодші.

З жовтня 2017 по квітень 2018 року тривали змагання «Дитячої ліги» України з волейболу серед дівчат 2005 р.н. та молодші. Команда канівського ДВК «Вікторія» виступила в 4-х турах в містах Кременчук, Миколаїв, Чернівці та вийшла до п’ятого фінального туру, який відбувся 11-14 квітня в м. Чернігів. Ігри, в яких було все – й сльози, травми, турботи, зміна складу команди, були складні. До Чернігова команда прибула вже загартованою, досвідченою та відмінно підготовленою.

1606_волейбол_

В день приїзду, 11 квітня, відбулась напружена гра з господарями майданчику, у яких канівські волейболістки впевнено перемогли з рахунком 3:0. У другий день відбулись дві зустрічі: з КДЮСШ (м. Кременчук) – перемога з рахунком 3:0, а з лідерами Чемпіонату ДЮСШ з м. Чернівці – поразка з рахунком 0:3. Третій день склався драматично: команда ДВК «Вікторія» поступилася команді ДЮСШ «Обрій» з м. Голосків. В останній день у грі за 3-4 місце несподівано волейболістки ДВК «Вікторія» впевнено перемогли. Багато очок команді принесли нападаючі Лихошерста Юлія та Губенко Влада. Під час церемонії нагородження фіналістів дівчата ДВК «Вікторія» та їх тренери Кузнєцова Наталія та Бурхацький Андрій отримали кубок, медалі та дипломи бронзових призерів від Президента Асоціації дитячого волейболу України Вадима Тищенка. Поїздки відбувались завдяки фінансовій підтримці відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Канівського міськвиконкому та батьків спортсменок.

За два роки існування волейболістки ДВК «Вікторія» ставали чемпіонами області, 5 разів призерами в різних вікових категоріях. У 2016-2017 роках – 4 місце у Всеукраїнській шкільній лізі, 5 місце – у «Дитячій лізі» України. Отже, попереду – наполегливі тренування, нові змагання та перемоги.

Про це повідомляє сайт «Черкаський спорт».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100