реклама

реклама

Минулий холодний тиждень Черкаси пережили без суттєвих порушень графіку руху теплопостачання. Хоча кілька неприємних інцидентів таки мали місце. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Без будь-яких повідомлень і попереджень відбувалося відключення електроенергії на котельнях, зокрема, найскладніша ситуація була у вівторок коли шість котелень були знеструмлені. З особливим цинізмом ми зіштовхнулися, коли після знеструмлення котелень зв’язалися з РЕМом, а нам кажуть, мовляв, у вас на котельнях світло є, ви не відключені. А в цей час зупиняються насоси, припиняється подача теплоносія на будинки, закипають котли, відбувається аварійне відключення і далі включення можливе тільки після охолодження теплоносія, тобто лише через кілька годин, – пояснив Сергій Одарич. – Тому я думаю, що цього тижня ми повторно проведено зустріч з керівництвом обленерго, Черкаського РЕМу. Адже це абсолютно ненормально, коли котельні, які належать до особливої категорії, де повинно бути мінімум одне додаткове резервне джерело електропостачання, знеструмлюються.

За словами мера, під час знеструмлення котелень оперативно спрацювали працівники Теплокомуненерго і підрядники, які обслуговують житловий фонд. Саме через оперативне реагування люди не відчули якихось перепадів теплопостачання в оселях. Хоча авральна ситуація у Теплокомуненерго і в службах утримання будинків тривала кілька годин.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 sergo 08.02.2012 21:52
чо у додика свет в сауне пропал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Сергій з Кривалівки 06.02.2012 20:33
А черкащан обурює цинізм Одарича!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100