реклама

реклама

За інформацією управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області державні податкові інспекції області отримали і обробили 11057 декларацій про майновий стан і доходи за 2017 рік. 2 з них склали нерезиденти та 2887 – громадяни, які торік отримали доходи від продажу сільськогосподарської продукції

index

Загальна сума задекларованих доходів за минулий рік склала 351,4 млн. гривень. До сплати за поданими деклараціями підлягає 16,3 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб та 2,5 млн.грн. військового збору. Податкова знижка до повернення склала 3,43 млн. гривень.

Також, задекларували понадмільйонні статки 6 жителів області.

Порівняно з даними минулорічної деклараційної кампанії станом на 1 квітня на 1988 збільшилась кількість поданих декларацій та на 37 мільйонів гривень більша за минулорічну сума задекларованого до сплати ПДФО. Минулого року про понадмільйонні доходи поінформували 8 осіб та податкової знижки до повернення було заявлено в сумі 2,3 млн.грн.

На нещодавньому семінарі для платників начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування ДПІ у м.Черкасах управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Віталій Лушников закликав декларантів активізуватися, адже до настання граничного терміну подання декларації залишилось небагато часу. До 2 травня очікується отримати і обробити близько 26 тисяч декларацій.

Віталій Лушников запросив декларантів взяти участь у тематичному семінарі - інтенсиві, який відбудеться 23 квітня. На семінарі заплановано висвітлити основні помилки при складанні декларацій та як їх виправити; особливості декларування податкової знижки за 2017 рік. Також профільні фахівці головного управління нададуть відповіді на всі запитання декларантів і допомогу щодо заповнення декларації. Місце проведення семінару: актова зала будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх). Питання для висвітлення та пропозиції можна надсилати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100