реклама

реклама

На базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» розпочав роботу дводенний міжнародний семінар-тренінг «Виховання характеру дітей», участь у якому беруть методисти, заступники директорів загальноосвітніх закладів освіти, викладачі закладів вищої освіти.

b2ap3_medium_31

Проводить навчання доктор філософії, психолог зі США Джон Кук, який має 30-річний стаж роботи у сфері освіти.

Відкрила захід ректор ЧОІПОПП Наталія Чепурна, яка відзначила важливість теми, що розглядається на семінарі: «Ми сьогодні говоримо, що в наших дітях треба формувати характер, треба закладати ті основи в дитині, які потім допоможуть їй у житті. Тому досвід, який мають наші американські колеги, для нас дуже корисний».

Особливістю семінару є його інтерактивна форма проведення із залученням всіх учасників, які можуть висловити власні думки та пропозиції з означеної теми.

b2ap3_medium_7

Протягом першого дня міжнародного семінару-тренінгу американський колега представив спеціальну методику розробки та запровадження програми з формування характеру дітей. Принагідно означив основні загальнолюдські цінності, що є предметом виховання та на яких базується програма. За допомогою кейс-стаді Джон Кук розкрив ключові засади методик виховання.

Робота семінару-тренінгу триває.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Шарафутдінов Еркін. 17.04.2018 19:36
Не нужен нам берег мериканский, чужая земля не нужна.... Что американцы могут понять в загадочной славянской душе. Неужели у нас нет своих макаренкив, которым наш ребенок ближе и понятней, которого мы сами можем воспитать в наших традициях, не иноземных. Оскудела земля украинская талантами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100