реклама

реклама

Уже цієї п’ятниці, 20 квітня, о 19:20 відбудеться інтерактивний звіт директора департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА Олександра Шабатіна у прямому ефірі #Звіти_наживо суспільного мовника у Черкаській області — телеканалу “Рось”. Протягом 52 хвилин Олександр Шабатін звітуватиме про результати роботи департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА за 2017 рік та відповість на запитання громадян та журналістів.

unnamed

Під час прямого ефіру пан Шабатін озвучить вирішені та нагальні проблеми сфери, виконані (та невиконані) обіцянки, відзвітує про витрати бюджетних коштів за минулий рік, представить обласні програми розвитку культури, визначить завдання і пріоритети культурного розвитку районів,  поділиться планами на 2018-й. Одне із ключових питань #Звіти_наживо: перспективи функціонування закладів культури в умовах децентралізації. Нагадаємо, що децентралізація – це процес передачі значних повноважень та бюджетних коштів від державних органів влади органам місцевого самоврядування таким чином, щоб якомога більше повноважень отримали ті органи, які найближче знаходяться до місцевої громади.

“Цього разу гостем ефіру буде директор департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської облдержадміністрації Олександр Шабатін. Сподіваюсь, зможемо отримати відповіді на запитання, які хвилюють багатьох жителів області. Зокрема, за яким принципом нині відбувається фінансування галузі, коли відчинить двері відбудований після пожежі Черкаський драмтеатр, або - чи бракує сфері культури професіоналів. Наше спілкування відбудеться в день відкриття Черкаського книжкового фестивалю, тож, не оминемо увагою й тему державної політики щодо підтримки книговидавництва в Україні”, - зазначила продюсерка філії Олена Баніна.

Поставити своє питання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Шабатіна та протягом прямого ефіру за телефоном студії  0(472)33-04-39.

#Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: Суспільне мовлення та Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno". Він покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

Нагадаємо, такі інтерактивні звіти заплановані щомісяця до кінця року за актуальними на цей час темами:

Березень — мери/голови ОДА (за минулий рік)

Квітень — департаменти культури

Травень — організація оздоровлення дітей

Червень — ремонт доріг

Липень — голови ОТГ, мери малих міст

Серпень — реформа освіти

Вересень — медична реформа

Жовтень — початок опалювального сезону

Листопад — бюджети міст

Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Опачкі 22.04.2018 18:55
Тю, а чім це отлічається від того що було колись? Тільки тепер Рось нада в ефірі сачком ловити мєжду радуг-тєхпауз. рєформа на маршє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100